Ποιος φοβάται τον Καμίνη

Αποκλείεται να σχετίζεται η αποδόμηση του Δημάρχου από τον Ψυχάρη με το φόβο του Σταύρου να αναμετρηθεί μαζί του

Ως γνωστόν δεν υπάρχει «τέλειο έγκλημα» και όποιος στο ελάχιστο έχει διαβάσει, από Τζέιμς Ελρόι έως τους δικούς μας Μαρή, Αποστολίδη, Μάρκαρη, μπορεί να το επιβεβαιώσει!

Άρα δεν πιστεύουμε ότι το χθεσινό άρθρο του Ανδρέα Ψυχάρη στο «ΒΗΜΑ» που επιτίθεται με ακραίο τρόπο στον Δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη… Ήταν μια ιδέα του Σταύρου Θεοδωράκη που διακαής του πόθος είναι η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς…

Και μάλιστα έχει προκαλέσει τη Φώφη Γεννηματά να αναμετρηθούν στην κοινωνία για το ποιος θα ηγηθεί του νέου σχήματος, με μοναδικό όρο να συμμετάσχουν τουλάχιστον 400.000 πολίτες!

Αν και ως δημοσιογράφος ο αρχηγός του Ποταμιού έχει να επιδείξει σκηνοθετικά αριστουργήματα με τους «Πρωταγωνιστές»… Δεν πιστεύουμε ότι «σκηνοθέτησε» με τον υιό Ψυχάρη να την «πέσουν» στον Δήμαρχο που ενδιαφέρεται – όπως γράφει και στο άρθρο του ο πρώην βουλευτής, για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς… Ενώ παράλληλα ακούγεται ότι θα είναι ο υποψήφιος «σφήνα» στον Σταύρο και στη Φώφη σε ενδεχόμενη αναμέτρηση!

Μπορεί να είναι γνωστή η δημοφιλία του Γιώργου Καμίνη, όπως και οι μυστικές έρευνες που τον θέλουν επικεφαλής της νέας κεντροαριστεράς… Αλλά δεν πιστεύουμε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης φοβάται να αναμετρηθεί με τον Καμίνη! Δεν γίνονται αυτά! Ο Σταύρος τα ‘χει βάλει με θηρία και έχει νικήσει! Τον Καμίνη θα φοβηθεί;

Και τι να πιστέψουμε… Ότι επειδή φοβάται τον Καμίνη συμφώνησε με τον Ανδρέα Ψυχάρη να τον αποδομήσει από το χθεσινό άρθρο του στο «ΒΗΜΑ» με τίτλο «Εγκαταλειμμένη πόλη η Αθήνα»! Δεν γίνονται αυτά ούτε στα μυθιστορήματα!

Για του λόγου το αληθές διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του πρώην βουλευτή

The post Ποιος φοβάται τον Καμίνη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα