Ποιοι δεν θέλουν να αναστηθεί το MEGA;

Η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου εξαρτάται με ποιον συζητάς. Αν για παράδειγμα συζητάς με πρόσωπα της επιρροής του Μπόμπολα θα ρίξουν τις ευθύνες στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αντίστοιχα αν συζητά κανείς με πρόσωπα της επιρροής Βαρδινογιάννη θα ρίξουν τις ευθύνες στους Μπόμπολα, Ψυχάρη που δεν βάζουν χρήματα στην ΑΜΚ, η οποία ως γνωστόν έχει εξαγγελθεί τουλάχιστον δύο φορές… Δυστυχώς όμως το συμπέρασμα είναι ότι μετά την απόφαση του ΣτΕ δόθηκε στην ιδιοκτησία του σταθμού μια δεύτερη ευκαιρία, η οποία δεν αξιοποιήθηκε ποτέ! Αντίθετα συνέχισαν και οι τρεις μεγαλομέτοχοι

του σταθμού το ίδιο τροπάριο και πριν την απόφαση… μόνο που τότε υπήρχαν ακόμη περισσότερα προσχήματα για να κρύψουν τις προθέσεις τους… Κάτι οι δεσμευμένοι λογαριασμοί… κάτι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ… Και όλοι είχαν βολευτεί! Εκτός από τους εργαζόμενους που έβλεπαν τους μήνες να περνάνε και να μην πληρώνονται!

Σήμερα λοιπόν που η ιδιοκτησία του σταθμού είχε μια δεύτερη ευκαιρία… όχι μόνο δεν την άρπαξε για να αναστήσει το σταθμό που καθημερινά αργοσβήνει όπως και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι… αλλά αποδεικνύεται ότι δεν την ήθελε και ως εκ τούτου μάλλον την έφερε σε δύσκολη θέση, διότι γίνεται ξεκάθαρο περισσότερο από ποτέ ότι κανένας από τους μεγαλομετόχους του σταθμού δεν θέλει να αναστηθεί το κανάλι!

Είναι φανερό πλέον ότι έστω και αρνητικά οι μέτοχοι που δεν βρίσκουν κανένα σημείο σύγκλισης μεταξύ τους… Βρήκαν κοινό παρονομαστή: από διαφορετικές αφετηρίες ο καθένας, δηλαδή ο καθένας για τους δικού του λόγους, δεν θέλει το MEGA «ζωντανό»!

Τα προσχήματα και οι δυσκολίες που αποτυπώνονται στα ρεπορτάζ με αφορμή τους επί εφτά μήνες απλήρωτους εργαζόμενους δεν είναι παρά διαρροές των μετόχων που τους βολεύει να κρατούν σε καταστολή το κανάλι. Είναι σαφές πια ότι δεν το χρειάζονται άλλο… Απλά κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να το βγάλει από την πρίζα για ευνόητους λόγους.

Το μόνο θετικό τις τελευταίες ώρες είναι ότι «ξύπνησαν» οι εργαζόμενοι ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο φαίνεται και άρχισαν να στέλνουν τελεσίγραφα που θα έπρεπε να είχαν στείλει πολύ νωρίτερα… Βεβαίως κάλιο αργά παρά ποτέ!

The post Ποιοι δεν θέλουν να αναστηθεί το MEGA; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα