Πεταλωτής και Στυλιανίδης πίσω από την «αγάπη» της ΕΡΑ για την Κομοτηνή

Μπορεί η Ξάνθη να εκπροσωπεί επάξια τη Θράκη την τελευταία εικοσαετία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, παίζοντας και στην Ευρώπη, η ΕΡΑ όμως και γενικά η ΕΡΤ φαίνεται πως αγαπούν μόνο την Κομοτηνή! Συγκεκριμένα, τα τελευταία 20 χρόνια η ΕΡΑ δεν έχει ανταποκριτή στην πόλη του καρναβαλιού για τη μετάδοση των αγώνων στη μεγάλη

κατηγορία, με αποτέλεσμα να εξυπηρετείται πάντα από τη διπλανή Κομοτηνή! Μετά το 2006 όταν μονιμοποιήθηκαν όλοι οι ανταποκριτές της ΕΡΤ μονιμοποιήθηκε και ο ρεπόρτερ της Κομοτηνής περί των αθλητικών, όπως επίσης και ακόμη δυο άλλοι που σχετίζονται με το πρόγραμμα που αφορά τη μουσουλμανική μειονότητα. Στο αθλητικό κομμάτι παρατηρείται το οξύμωρο να μεταδίδει την καθημερινή ειδησεογραφία της ομάδας της Ξάνθης, ο ρεπόρτερ του Πανθρακικού Κομοτηνής, ενώ τις Κυριακές η ΕΡΑ πληρώνει οδοιπορικά για τη μετάδοση του αγώνα της Σκόντα Ξάνθης!

Είκοσι χρόνια σπατάλη, λες και τόσα χρόνια ήταν δύσκολο να συνεργαστούν με έναν ρεπόρτερ στη Ξάνθη! Έτσι η Κομοτηνή χωρίς ομάδα στη πρώτη εθνική(εξαιρώντας μια διετία) είναι το αφεντικό στις προσλήψεις δημοσιογράφων. Εξήγηση υπάρχει, όπως μας είπαν από τη Ξάνθη και μάλιστα είναι πολύ απλή. Η Κομοτηνή τα τελευταία χρόνια είχε τρείς υπουργούς εκ των οποίων ένας στο Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ ο άλλος είχε υπό την εποπτεία του την ΕΡΤ.. σε αντίθεση με τη Ξάνθη που δεν είχε κανέναν!

Οι Ξανθιώτες αναφέρονται στους Ευριπίδη Στυλιανίδη(ΝΔ) και Γιώργο Πεταλωτή(ΠΑΣΟΚ). Φυσικά η Κομοτηνή διαθέτει και τηλεοπτικό στούντιο, ώστε οι πολιτικοί να βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα τα σαββατοκύριακα, όταν βρίσκονται στην ιδιαίτερη πατρίδα. Κομοτηνή λοιπόν και άσε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη να κουρεύονται!

Keywords
Τυχαία Θέματα