Περισσεύει η υποκρισία από τηλεοπτικούς και στελέχη των καναλιών που δεν πήραν άδεια

Γιατί δεν τα έλεγαν πριν τη δημοπρασία; Θεωρούσαν δεδομένη την αδειοδότησή τους; – Ποιος Βερύκιος πάει στην εκκλησία για να ρίξει 61 εκ στο παγκάρι;

Γέμισαν τα social media από καταγγελτικές και συναισθηματικά φορτισμένες αναρτήσεις προβεβλημένων στελεχών και εργαζομένων στα κανάλια που μετείχαν στο διαγωνισμό και δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια. Ορισμένοι από αυτούς βγαίνουν και στον τηλεοπτικό αέρα και λένε τα ίδια. Δεν υπήρχε καμία ανάρτηση ή ανάλογη δήλωση oncamera μέχρι και λίγες ώρες πριν τη λήξη της διαδικασίας από όλους

αυτούς και σίγουρα δεν θα υπήρχε αν το κανάλι τους είχε πάρει άδεια. Είδαμε εκπροσώπους εργαζομένων σε κανάλι που δεν πήρε άδεια να βγαίνει και να διαμαρτύρεται και να καταγγέλλει διάφορα… Δεν ακούσαμε τις καταγγελίες τους πριν τη λήξη των αδειών… Αφού όπως ο ίδιος ομολόγησε αποφάσισε να πει διάφορες παρασκηνιακές κινήσεις που έγιναν όπως ας πούμε την προσπάθεια του μαζί με άλλους συνδικαλιστές να μιλήσουν με τον Νίκο Παππά μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Ακούγονται και φοβερές ατάκες του στυλ «Εμείς νομίζαμε ότι πηγαίναμε σε εκκλησία αλλά ήταν τελικά καζίνο και μας έφαγαν» είπε με το γνωστό λυρικό του ύφος ο Βερύκιος. Πρώτη φορά ακούμε να πηγαίνει κάποιος στην εκκλησία για να ρίξει στο… παγκάρι 61 εκ ευρώ!

Όλοι καταγγέλλουν, όλοι φωνάζουν, όλοι όσοι έχασαν θα πάνε λένε στα δικαστήρια και όλοι νομιμοποίησαν τη διαδικασία πηγαίνοντας εκεί φορτωμένοι με δεκάδες εκ. ευρώ.

The post Περισσεύει η υποκρισία από τηλεοπτικούς και στελέχη των καναλιών που δεν πήραν άδεια appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα