Περί Σκάι και Αλέξη Τσίπρα

email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Φίλοι πολίτες, ψηφοφόροι ή μη, δημοσιογράφοι και όχι, που ενημερώνεστε απ’ το Enimerosi24.gr, είμαι σίγουρος ότι δεν εκπλαγήκατε απ’ την πληροφορία ότι ο κ. Αλαφούζος μέσω των ραδιοτηλεοπτικών μέσων του άρχισε προσπάθεια πολιτικής υποβάθμισης-υποτίμησης του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ!

Γιατί πίστευε κανείς ότι μάς υποστήριζε; Οτι ήθελε την ανάληψη της διακυβέρνησης απ’ το Κόμμα μας, ότι εκτιμάει αληθινά τα στελέχη και τον αρχηγό του;

Ένα

παιχνίδι έκανε, ελπίζοντας ίσως ότι αν κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στις 17/ 6 θα μπορούσε να …πέσει μαλακά σε κάποια θέματα ο επιχειρηματίας, που έχει …κουφάνει με τις κινήσεις του (απ’ όσα διαβάζουμε…) και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του και τον μεγαλομέτοχο του ομίλου κ. Μαρινάκη!

Φυσικά αυτή τη στιγμή ο κ. Αλαφούζος σκίζεται για τον Παναθηναϊκό, όπου κατάφερε να φτιάξει ένα πρότζεκτ που έπεισε τους φτωχούς οπαδούς να ενισχύσουν οικονομικά τους πάμπλουτους μετόχους και παράγοντες της ΠΑΕ, δηλ. μιας εμπορικής εταιρίας αθλητικού θεάματος! Αν περπατήσει η ομάδα θα βγει και λαϊκός ήρωας, αν όμως στραβοπατήσει (καθόλου απίθανο…) θα ακουστεί το κλασικό «τί κάνεις Γιάννη μ..; Κουκιά σπέρνω!

Είναι προφανές ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουμε στον κόσμο για τις πρακτικές των μεγαλοκαναλαρχών κ.α. διαπλεκόμενων στηριγμάτων της εξουσίας… Ο κόσμος όλο και περισσότερο μαθαίνει, βλέπει, καταλαβαίνει…

Γι’ αυτό ας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και καλή απόλαυση των Ολυμπιακών που ξεκινούν σε δέκα ημέρες, με την ευχή να υπάρξει επιτυχής ελληνική παρουσία στο Λονδίνο, προπάντων χωρίς σκιές ντόπινγκ!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Μέλος Επιτροπής Αθλητισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα