Πειθαρχικά ελεγκτέοι για αντισυναδελφική συμπεριφορά, Μπαλικούρα, Ταμπάκος, Λεάνης

Πειθαρχικά ελεγκτέοι, για αντισυναδελφική συμπεριφορά, κρίθηκαν οι δημοσιογράφοι, Αναστασία Μπαλικούρα, Σωτήρης Ταμπάκος και Μιχάλης Λεάνης, ύστερα από έγκληση του δημοσιογράφου, Δημήτρη Μαλισιώβα. Η ποινή: Με ψήφους 3 έναντι 2, επιβλήθηκε στην εγκαλούμενη Αναστασία Μπαλικούρα, η προσωρινή διαγραφή 8 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 6 μηνών. Με ψήφους 3 έναντι 2, επιβλήθηκε στον εγκαλούμενο συν. Σωτήρη Ταμπάκο, η προσωρινή διαγραφή 8 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

Η μειοψηφία πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 6 μηνών. Με ψήφους 3 έναντι 2, επιβλήθηκε στον εγκαλούμενο συν. Μιχάλη Λεάνη, η προσωρινή διαγραφή 8 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 6 μηνών. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών συνήλθε στις 15 Μαΐου 2012 υπό την προεδρία του τακτικού μέλους Αικατερίνης Δουλγεράκη,  λόγω απουσίας του προέδρου Γιώργου Κούσουλα και με την παρουσία των τακτικών μελών Ιωάννη Αποστολόπουλου, Μανώλη Καραμπατσάκη, Άρη Καρρέρ, του αναπληρωματικού μέλους Εύας Νικολαΐδου, καθώς και της γραμματέως Μαρίας Χριστοφοράτου, προκειμένου να εκδώσει απόφαση επί της από 03.10.11 εγκλήσεως του Δημήτρη Μαλισιώβα κατά των Αναστασίας Μπαλικούρα, Σωτήρη Ταμπάκου και Μιχάλη Λεάνη.

Η έγκληση του συν. Δημήτρη Μαλισιώβα, ανέφερε μεταξύ άλλων, τα εξής:

«…Εργαζόμουν ως εξωτερικός συντάκτης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σταθμού (ΣΠΟΡ ΦΜ) το 1996 και για 13 χρόνια έως το 2009. Στην αρχή με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών αμειβόμενος, με ποσό πάντα χαμηλότερο από την προβλεπόμενη συλλογική σύμβαση, και χωρίς ποτέ να λάβω δώρα ,είτε επιδόματα. Κάλυπτα καθημερινά πέντε( 5) ρεπορτάζ με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα με την εργοδοσία. Κάλυπτα ΕΠΟ, Αθλητικό Παρασκήνιο σε μία δεκαεπενταετία που αναπτύχθηκε έντονα στο ποδόσφαιρο, Εθνικές ομάδες, Διαιτησία, Αθλητική Δικαιοσύνη, ΟΠΑΠ και Βουλή για τα Νομοσχέδια για τον αθλητισμό.

Επίσης, μετέδιδα όλα τα παιχνίδια πλην εξαιρέσεων της Εθνικής ομάδας στο εξωτερικό, με αποστολή από τον ΣΠΟΡ ΦΜ. Κληρώσεις ενόψει Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εικοσαήμερη παραμονή στο εξωτερικό για τα τελικά του EURO, κάλυψη Κονφεντερέινσον Καπ στη Γερμανία, επταήμερη αποστολή στην Αυστραλία, επταήμερη στη Σαουδική Αραβία, δεκαπενθήμερη αποστολή στη Ρουμανία μερικές από τις πολυήμερες αποστολές, ενώ σχεδόν 80 είναι συνολικά οι αποστολές στο εξωτερικό, ώστε να μεταδώσω τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, που είναι η δυσκολότερη περιγραφή, αφού αφορά όλους τούς Έλληνες.

Εντός της χώρας υπάρχουν αρκετές αποστολές στην περιφέρεια για κάλυψη θεμάτων, όπως αγώνες Εθνικών ομάδων, Γενικές Συνελεύσεις φορέων του ποδοσφαίρου, είτε άλλες εκδηλώσεις ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος.

Σημειώνω πως οι συνθήκες μετάδοσης δεν ήταν οι κατάλληλες, αφού ο σταθμός μη θέλοντας να πληρώσει δικαιώματα μετάδοσης στους φορείς του εξωτερικού, αναγκαζόμουν να περιγράφω επί δύο ώρες από το κινητό μου τηλέφωνο με ορατό τον κίνδυνο από την πολύωρη χρησιμοπ

Keywords
Τυχαία Θέματα