Πάρτι Γενεθλίων

10 Χρόνια Παιδιά Εν Δράσει

Τα «Παιδιά Εν Δράσει» γίνονται 10 χρονών και το γιορτάζουν με ένα ξέφρενο πάρτι Γενεθλίων το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Block 33. Ήταν το 2003 όταν νέοι καλλιτέχνες από την πόλη της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ομάδα με σκοπό την ελεύθερη έκφραση, τη διάδοση των εναλλακτικών μορφών τέχνης, τον εθελοντισμό. Από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια και τα «Παιδιά Εν

Δράσει» συνεχίζουν δυναμικά να δρουν, να δημιουργούν με καλλιτεχνικά φεστιβάλ, ευρωπαϊκές συναντήσεις, με εναλλακτικές μορφές διαδήλωσης σε δρόμους, πλατείες και πάρκα, προωθώντας την τέχνη, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

Μέσα στο έτος 2013 τα «Παιδιά Εν Δράσει» γιόρτασαν 10 χρόνια ζωής διοργανώνοντας 10 δράσεις που καθιέρωσαν την οργάνωση, δράσεις που χάρισαν χαμόγελα και χαρά για ακόμα μία φορά και που προέβαλλαν την τέχνη, τον πολιτισμό, τους νέους και έγιναν θεσμοί στην πόλη.

Το επετειακό έτος κορυφώνεται με τη διοργάνωση του Γενέθλιου Πάρτι της ομάδας και προσκαλούν όλους τους φίλους και τις φίλες, τις ομάδες της πόλης που συμμετείχαν στις δράσεις τους, ΜΚΟ και φορείς που τους υποστήριξαν και όλους τους νέους και νέες της πόλης στο πιο δημιουργικό, ζωντανό, νεανικό πάρτι γενεθλίων το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Block33.

Στο πάρτι για τα γενέθλιά τους γιορτάζουν 10 χρόνια ελεύθερης έκφρασης, δημιουργίας, τέχνης, ανατρεπτικών δράσεων με ζωντανή μουσική, χορό, παιχνίδια, show ακροβατικών και πολλές εκπλήξεις.

Η είσοδος στο πάρτι είναι ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα