Πανούσης "αδειάζει" Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό

Πλήρη κάλυψη στον αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, έξω από τη Βουλή, παρέχει ο Γιάννης Πανούσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, την επομένη του επεισοδίου, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήρε τηλέφωνο τον αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος

και του περιέγραψε με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν με την πρόεδρο της Βουλής.

Όπως δήλωσε στο MEGA ο κ. Πανούσης, “του έδωσα συγχαρητήρια για την έντιμη, αξιοπρεπή, ψύχραιμη και νόμιμη στάση του”.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Κωνσταντοπούλου είχε ζητήσει το λόγο από τον αστυνομικό διευθυντή, γιατί, εκτελώντας σχετικές εντολές, ανέκοψε πορεία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

Σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης σχολιάζοντας το περιστατικό με τον ταξίαρχο της αστυνομίας, σημείωσε πως η πρόεδρος της Βουλής «τα είπε στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά».

Υποστήριξε, δε, πως τόσο η κ. Κωνσταντοπούλου όσο και ο κ. Βαρουφάκης «υπηρετούν την πολιτική της κυβέρνησης να πορεύεται με αξιοπρέπεια με εθνική υπερηφάνεια και να χειρίζεται τα θέματα με κριτήριο τα συμφέροντα του λαού μας χειρίζονται τα θέματα με αξιοπρέπεια και περηφάνια».

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο», εξέφρασε τον προβληματισμό της την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση να ακούγονται διάφορες φωνές και δηλώσεις.
Πηγή Mega

The post Πανούσης "αδειάζει" Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα