Πανηγυρίζουν την επίθεση στο Λονδίνο

…οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους
«Ευλογημένο» χαρακτηρίζουν τον δράστη της επίθεσης του Λονδίνου οι αιμοδιψείς μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, που πανηγυρίζουν την επίθεση στην «καρδιά» της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph», δεκάδες μηνύματα τζιχαντιστών έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Telegram –ένα μέσο που επιλέγουν οι τρομοκράτες για να επικοινωνούν μεταξύ τους αλλά και με τους υποστηρικτές τους.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η εν λόγω

επίθεση είναι «αντίποινα» για τους βρετανικούς βομβαρδισμούς στη Συρία ενώ άλλοι μιλούν για τον «ήρωα» δράστη.

«Η Βρετανία πληρώνει το αίμα που έχυσε με αίμα» έγραψε κάποιος άλλος, σχολιάζοντας την ανάμειξη της βρετανικής αεροπορίας στους βομβαρδισμούς στη Μέση Ανατολή.

«Οι μάχες μας στα εδάφη σας μόλις τώρα ξεκινούν» λέει κάποιος άλλος τρομοκράτης, συνοδεύοντας το ανατριχιαστικό του σχόλιο με μια εικόνα του Μπινγκ Μπεν που ανατινάσσεται.

Παρά τους… πανηγυρισμούς, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει ακόμη επίσημα την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα.

Η πρόσφατη «μαύρη» ιστορία έχει δείξει ότι το Ισλαμικό Κράτος σιωπά τις πρώτες ώρες μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχει ενορχηστρώσει.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Βρετανικά ΜΜΕ τονίζουν, όμως, ότι η χρήση οχήματος και μαχαιριού θυμίζουν έντονα τις «οδηγίες» που έχει δώσει σε μοναχικούς λύκους το Ισλαμικό Κράτος.
Πηγή ethnos.gr

The post Πανηγυρίζουν την επίθεση στο Λονδίνο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα