Παίρνεις χάπια...

Πηγή nonews-news.blogspot.gr

Θέλουν να καταστήσουν αναξιόπιστα τα media. Κι αυτό το παραμύθι πρέπει να σταματήσει, υπογράμμισε στο σχόλιό του ο Τάκης Χατζής.

Όπως είπε:

Κάνει μια δήλωση ο ένας. «Όχι δεν το “πα έτσι, το “πα αλλιώς. Διαστρεβλώνεις την αλήθεια».

Τους βάζεις τα βίντεο τους τα δείχνεις, τους λες ρε παιδί μου ο Τσίπρας

είπε αυτό, ο Τσακαλώτος είπε κάτι άλλο. Ο Τσίπρας το απαντάει στη Βουλή κι ο Τσακαλώτος κάνει επίσης κάτι άλλο. «Δεν είναι έτσι».

Κι εκεί τρελαίνεσαι! Δηλαδή εκεί παίρνεις χάπια. Είναι μία κατάσταση η οποία είναι ψυχοφθόρα, δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις τέτοιου είδους συνεντεύξεις. Δεν μπορείς να συνεχίσεις. Αυτό το βιολί πρέπει να το σταματήσουν.

Αυτό βέβαια έχει βαθιές ρίζες. Έρχεται από παλιά, στην ιδεολογική ρίζα του συγκεκριμένου κόμματος. Γιατί πάντα υπήρχαν οι συνισταμένες, υπήρχαν οι συνιστώσες, υπήρχαν διάφορες φράξεις μέσα στο ΚΚΕ εσωτερικού και αργότερα εξελίχθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ κτλ.

Ξέρεις πού την πατάνε; Είχανε μάθει να λένε ό,τι θέλουν. Ήταν ένα μικρό κόμμα… εντάξει. Τώρα όταν λένε μια μπαρούφα τους παίρνουν τηλέφωνο. Τότε δεν τους έπαιρνε κανένας. Τώρα τους παίρνουν από το Μαξίμου, του είπαν αυτουνού «μεγάλε τι είπες τώρα; ταξικό ατύχημα». Βγήκε να το μαζέψει ο καημένος. Η άλλη η καψερή που βγήκε στον ANT1 δεν παίξατε όλη τη δήλωσή μου λέει, καταστροφή φταίνε τα κανάλια. Δεν κοιτάνε την τύφλα τους που βγαίνουν και λένε τη μία μπαρούφα πίσω από την άλλη. Ορισμένοι, όχι κι όλοι βέβαια. Εγώ δεν θέλω να επιρρίψω ευθύνες σε όλη την κυβέρνηση, σε όλα τα στελέχη, αλίμονο. Κι έρχεται μετά ο Τζανακόπουλος να μαζέψει τα αμάζευτα. Ε δεν γίνεται να τα μαζέψεις, πώς θα το κάνουμε δηλαδή; Έχουνε κακομάθει, από το παρελθόν σου λέω. Δεν τους παίρνανε τηλέφωνο, κατάλαβες; Τώρα τον παίρνει τηλέφωνο, του λέει άλλαξέ το. Μπορεί να το αλλάξει;

Εντωμεταξύ ο Τσακαλώτος όπως καταλαβαίνεις βρίσκεται σε δεινή θέση, έχει τα δικά του θέματα, δεν θέλει να γίνει Βαρουφάκης. Ο Τσίπρας του λέει κλείσε την αξιολόγηση αυτός δεν την πιστεύει, είναι ένα μπέρδεμα…

The post Παίρνεις χάπια... appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα