Παγκόσμια αναγνώριση για το ΑΝΤ1 Creative Services

Ο πρώτος ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός στην ιστορία των Promax Awards που αποσπά 3 βραβεία Global Excellence

Ένας χρόνος σπουδαίων διακρίσεων και μεγάλων επιτυχιών, συμπληρώθηκε για το ANT1 Creative Services. Παρουσιάζοντας δημιουργικές παραγωγές – άρτια εκτελεσμένες, το ANT1 Creative Services

κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και να ξεχωρίσει τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο της ομάδας στον συγκεκριμένο τομέα.

Το ΑΝΤ1 Creative Services δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή κάθε είδους δημιουργικών υπηρεσιών για τον ΑΝΤ1 ΤV, αλλά και τις άλλες εταιρίες του Ομίλου ANTENNA. Φέτος, κατάφερε να αποτελεί το μοναδικό in-house creative services, το οποίο σε διάστημα λιγότερο του ενός χρόνου, βρέθηκε 12 φορές finalist σε Διεθνείς Διαγωνισμούς, κερδίζοντας 8 Παγκόσμια Βραβεία!

Η κορυφαία διάκριση τη φετινή χρονιά για το ΑΝΤ1 Creative Services, ήρθε στις 20 Ιουνίου 2013 από το Λος Άντζελες. Με 4 συμμετοχές στις shortlists των PromaxBDA Global Excellence Awards, το ΑΝΤ1 Creative Services, βραβεύτηκε για τις 3 από αυτές και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία Creative Services του κόσμου! Πρόκειται για μια εξαιρετική διάκριση για το ΑΝΤ1 Creative Services, αλλά και κατ’ επέκταση για την ελληνική τηλεοπτική βιομηχανία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΑΝΤ1 Creative Services είναι το πρώτο in-house Creative Services στην Ελλάδα που έχει αποσπάσει τόσο σημαντικές διακρίσεις στην ιστορία των Promax Awards. Επίσης, ο AΝΤ1 είναι ο πρώτος ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός στην ιστορία των Promax Awards, που αποσπά 3 βραβεία Global Excellence.

Στο πλαίσιο των PromaxBDA Global Excellence Awards υποβάλλονται κάθε χρόνο χιλιάδες συμμετοχές προς βράβευση. Στις λίστες των υποψήφιων έργων, βρίσκονται πολλά και σημαντικά projects τα οποία ξεχώρισαν και κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και των επαγγελματιών του χώρου των Μedia παγκοσμίως.

Ακολουθούν τα βραβεία που κέρδισε το ΑΝΤ1 Creative Services στα PromaxBDA Global Excellence Awards:

SALON DE REFUS/ IMAGE CAMPAIGN/ ΑΝΤ1 NEWS – Bronze PromaxBDA Global Excellence Awards 2013

BESΤ UNSCRIPTED/ NON-FICTION/ REALITY PROGRAMMING PROMO / PROJECT RUNWAY– Silver PromaxBDA Global Excellence Awards 2013

BESΤ ART DIRECTION & DESIGN: SPORTS PROGRAM PROMO / EUROPA LEAGUE (SPERMS) – Bronze PromaxBDA Global Excellence Awards 2013

Το ΑΝΤ1 Creative Services είχε εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις και στα PromaxBDA Europe Awards 2013, με 3 συμμετοχές στις shortlists. Επίσης, τον τελευταίο χρόνο και άλλα έργα του είχαν ξεχωρίσει ως Hot Spots στην PROMAX/DBA. Μεταξύ αυτών, η τηλεοπτική καμπάνια των ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το μήνυμα: «Αυτή είναι η δική μας αποστολή» και η καμπάνια για το Sunday Movies.

ANT1 Creative Services:
Creative Services Director
Γιάννης Δριμυλής

News & Informational Shows Division

Workflow Supervisor
Βαγγέλης Γιαννούλας

Graphic Designers / 2D-3D Animators
Σοφία Μιχοπούλου
Στέλλα Πλατή
Βάνα Βαλμά
Μαρία Αμβροσιάτου
Αφροδίτη Κοσκινά
Γιάννης Ααρόν

Program & Group Division

Production Scheduling / Traffic
Ελένη Μητσινιάρου
Χρύσα Μπούρα

Voice Over
Κώστας Τερζάκης
Επιστήμη Μπινάζη

Copywriters
Οδυσσέας Σμοΐλης
Νάντια Σανταμούρη

Art Direction
Κωστής Αλβανός

3D Animation
Δημήτρης Αγγελόπουλος

2D Animation
Λάμπρος Λάλος
Νάσος Νικολόπουλος

Video Editing
Παναγιώτης Παπανάτσιος
Χρήστος Βατάκης
Γιάννης Στεργιούλης
Βασίλης Τζανής
Γιώργος Γκάνος
Σωτήρης Νούσας

Keywords
Τυχαία Θέματα