Οταν ο Σαββίδης εμπιστεύτηκε τον Μάρη

Ή πώς το ΕΘΝΟΣ από εφημερίδα κινδυνεύει να γίνει γαλέρα

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι οι Έλληνες χαλάνε την πιάτσα! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο νεόκοπος εκδότης Δημήτρης Μάρης που έπεισε τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη να του παραχωρήσει το management των εφημερίδων του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Πώς τα κατάφερε; Πολύ απλά τον έπεισε ότι διαθέτει το Know how (ελληνιστί τεχνογνωσία) και το project της επανέκδοσης του «ΕΘΝΟΥΣ» στα χέρια του θα του κοστίσει τα μισά χρήματα. Λογικά και επιχειρηματικά σκεπτόμενος ο Σαββίδης

το αποδέχθηκε.

Τώρα από πού κι ως πού ο Δημήτρης Μάρης και το επιτελείο των συνεργατών του γνωρίζουν από εφημεριδες και περιοδικά είναι άλλη ιστορία! Δηλαδή η ίδια είναι! Αφού ούτε ο επιχειρηματίας ούτε και οι συνεργάτες του γνωρίζουν το σπορ… Προφανώς όπως και πολλοί άλλοι στο παρελθόν θα μάθουν στου κασίδη το κεφάλι!

Σημασία λοιπόν έχει το κόστος! Απο κει λοιπόν που ο Σαββίδης μοίραζε κανονικούς μισθούς 1500αρικα σε επαγγελματίες δημοσιογράφους… εμφανίστηκε ο θέλω να γίνω εκδότης και καναλάρχης Δημήτρης Μάρης και άρχισε τις προσφορές (όπως κάνουν τα σούπερ μάρκετ, ένα συν ενα δώρο δηλαδή) και έβγαλε ένα ωραιότατο budget για έκδοση εφημερίδας που θα ζήλευαν και οι γαλέρες του Διαδικτύου!

Κάπως έτσι λοιπόν από κανονικούς μισθούς και κανονικούς δημοσιογράφους… Η επανέκδοση του ιστορικού «ΕΘΝΟΥΣ» πέρασε στα χέρια μαθητευόμενων μάγων!

Και επειδή ωραιότατα μπορεί κάποιος να αντιτείνει, μα οι κανονικοί μισθοί επιβαρύνουν το κόστος και η εφημερίδα δεν θα αντέξει. Η απάντηση είναι απλή: αν σε χαλάει άστο! Αν θελεις να λέγεσαι εκδότης θα προσλάβεις και επαγγελματίες δημοσιογράφους, αλλιώς άνοιξε μπακάλικο! Ή συνέχισε να κυβερνάς γαλέρα!

The post Οταν ο Σαββίδης εμπιστεύτηκε τον Μάρη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα