Οταν ο Χρήστος Ζαμπούνης συνάντησε τον Ηλία Κασιδιάρη

Ενδεχομένως να περνούσε και απαρατήρητο το γεγονός ότι δυο γνωστοί άντρες ο ένας βουλευτής και ο άλλος δημοσιογράφος τρώνε σε κεντρικό εστιατόριο του Κολωνακίου. Η φαινομενικά όμως, διότι ποτέ κανείς δεν ξέρει, ετερόκλητη παρέα, μεσημέρι Τετάρτης στο Zurbaran της Πατριάρχου Ιωακείμ μαγνήτισε τα βλέμματα των θαμώνων, καθώς όλοι αναρωτιούνταν τι κοινό έχουν ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Χρήστο Ζαμπούνη!

Η παρέα των δυο, συμπληρωνόταν από έναν τρίτο κύριο (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που δεν εμπόδισε

όμως τους περισσότερους οι οποίοι αντιλήφθηκαν την ετερόκλητη συντροφιά να στοιχηματίζουν για το τι μπορεί να συνδέει τον μπρουτάλ βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τον δημοσιογράφο – εκδότη και λάτρη των καλών τρόπων!

Μήπως ο βασιλιάς; Που ως γνωστόν ο Χρήστος Ζαμπούνης δηλώνει οπαδός του θεσμού; Ή μήπως ο ΠΑΟΚ, η μεγάλη αγάπη του δημοσιογράφου; Ποιος ξέρει;

Ενδεχομένως ο Ηλίας Κασιδιάρης να διαπίστωσε ότι απουσιάζει το savoir vivre από τη ζωή του (με τους «λαθρομετανάστες» και τα άλλα αποβράσματα) και ο Χρήστος Ζαμπούνης είναι μια πρώτης τάξεως περίπτωση για να τον μυήσει στα μυστικά της εξόντωσης με το γάντι ή πώς να σφάζει με το βαμβάκι!

The post Οταν ο Χρήστος Ζαμπούνης συνάντησε τον Ηλία Κασιδιάρη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα