Οργή για την απρεπή συμπεριφορά συμβούλου του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο

Κάθισε με τα πόδια πάνω στον καναπέ

Οργή έχει προκαλέσει η κίνηση της συμβούλου του Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ να καθίσει με τα παπούτσια της επάνω στο καναπέ στο Οβάλ Γραφείο, την ώρα που ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ποζάρει για μία φωτογραφία με τους ηγέτες ορισμένων εκ των ιστορικών μαύρων κολλεγίων και πανεπιστημίων της χώρας.

Η σύμβουλος του Λευκού Οίκου δέχθηκε έντονη κριτική από τους χρήστες στο Twitter με πολλούς να ζητούν την παραίτησή της λόγω της ασεβούς πόζας της.

Κάποια στιγμή μάλιστα, η Κόνγουεϊ με τα τακούνια της να βυθίζονται στον καναπέ, φαίνεται να γράφει ένα μήνυμα στο κινητό της, την ώρα που ο Πρόεδρος Τραμπ συνομιλεί με τους προσκεκλημένους του.

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να ειρωνευτούν την σύμβουλο για την απερίσκεπτη πόζα της με πολλούς να σοκάρονται από την έλλειψη επισημότητας που επέδειξε σε ένα τέτοιο επίσημο περιβάλλον.

«Σοκαριστική και παράξενη. Πώς μπορείς να είσαι τόσο άνετη στο γραφείο του προϊσταμένου σου; Ειδικά μπροστά σε επισκέπτες; Την ώρα που νόμιζες πως αυτή η διοίκηση δεν μπορεί να σε σοκάρει περισσότερο…» έγραψε ένας χρήστης, με κάποιον άλλον να πιστεύει πως η στάση αυτή ήταν πιο κατάλληλη αν ήσουν στο σπίτι σου. «Κάθομαι στον καναπέ μου έτσι. Μόνο όταν βλέπω τηλεόραση».

Ακόμη και οι λεγόμενοι οπαδοί της Κελιάν, συγκλονίστηκαν από την έλλειψη σεβασμού που επέδειξε η σύμβουλος του προέδρου. «Είμαι οπαδός της Κελιάν, αλλά αυτό είναι άθλιο. Η μητέρα μας ποτέ δεν μας επέτρεπε να καθόμαστε με τα πόδια πάνω σε ένα έπιπλο. Κάθεται με τα πόδια πάνω στον καναπέ σε κοινή θέα την ώρα που ασχολείται με το τηλέφωνό της».

Ωστόσο, υπήρξαν και σχολιαστές που υπενθύμισαν την συντηρητική κατακραυγή όταν ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε φωτογραφηθεί με τα πόδια πάνω στο γραφείο του στον ίδιο χώρο.

«Ο Ρόναλντ Ρίγκαν δεν μπήκε ποτέ στο Οβάλ Γραφείο χωρίς σακάκι. Ο Ομπάμα φωτογραφίζεται με τα πόδια πάνω στο γραφείο» είχε τουιτάρει ο δημοσιογράφος Έζρα Λεβάντ εκείνη την εποχή.
Πηγή ethnos.gr

The post Οργή για την απρεπή συμπεριφορά συμβούλου του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα