«Όμορφη μέρα» με Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης στα κανάλια Novasports

Απόψε στις 21:45, Novasports 2 και Novasports 2 HD

Το Champions League, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τη συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού,

ξεκινάει και κάνει ακόμη πιο «όμορφη τη μέρα» στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, απόψε στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» στη φάση των ομίλων, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην περιγραφή του μεγάλου αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.

Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το άρτιο τεχνικό επιτελείο, ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το «Γ. Καραϊσκάκης». Η αρχή έγινε εχθές με τη ζωντανή μετάδοση από το Novasports 24 HD και από το Web TV του www.novasports.gr, των συνεντεύξεων Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, και του προπονητή της Ισπανικής ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες.

Σήμερα τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:00, με το Pre game show με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου και καλεσμένους τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού στη Λατινική Αμερική και ο παλιός άσος των «ερυθρόλευκων» και νυν ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία και οι δύο έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν, ενώ τις δικές του προβλέψεις θα κάνει o παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Ηλίας Πουρσανίδης. Παράλληλα, θα υπάρχει ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, καθώς και ειδικά αφιερώματα από παλαιότερες αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τι προϊστορία υπάρχει στις αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων με ισπανικές ομάδες, όπως και της πρωταθλήτριας Ισπανίας με ελληνικούς συλλόγους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

The post «Όμορφη μέρα» με Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης στα κανάλια Novasports appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα