Ολυμπιακός – Παρί Σεν Ζερμέν

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 21:45, Novasports 2 & Novasports 2 HD

Η μεγάλη πρεμιέρα του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού στο Champions League, είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών

καναλιών της Nova, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD τον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν. O ανανεωμένος Ολυμπιακός του Χαβιέρ Σαβιόλα και των άλλων αστεριών θα υποδεχθεί τους Παριζιάνους του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και του Έντινσον Καβάνι, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν την μεγαλύτερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα σε αγώνα, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από το «Γ. Καραϊσκάκης». Θα χρησιμοποιηθούν 30 κάμερες, 3 εκ των οποίων θα είναι Super Slow Motion, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό.

Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Από τις 20:00 τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα, με το Pre game show σε παρουσίαση Δημήτρη Παπανικολάου. Κατά την διάρκειά του θα μάθουμε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ θα φιλοξενηθούν και καλεσμένοι οι οποίοι θα αναφερθούν σε προηγούμενες ευρωπαϊκές πρεμιέρες του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show με τον Δημήτρη Παπανικολάου και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από Φάληρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα