Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές & Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός

Ανοίγει η αυλαία στα play offs της Euroleague στα κανάλια Novasports

Ο δρόμος για το Final Four του Λονδίνου στην Euroleague περνάει πρώτα από την φάση των play offs και τα κανάλια Novasports ετοιμάζονται

να καλύψουν τις συναρπαστικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές και του Παναθηναϊκού, με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τους αγώνες των υπόλοιπων ομάδων.

Σήμερα το βράδυ από το Novasports 2 θα προβληθεί στις 23.00 η εκπομπή «Super Euroleague» σε παρουσίαση του Γιώργου Συρίγου, με τον Φίλιππο Συρίγο, να μεταφέρει το ρεπορτάζ από τον αγώνα του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αύριο, Τετάρτη 10 Απριλίου στις 21.00 το Novasports 3 θα μεταδώσει από το ΣΕΦ τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη 11 Απριλίου, για τη δεύτερη «μάχη» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που θα καλυφθεί ζωντανά από το Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21.45.

Keywords
Τυχαία Θέματα