Όλοι εναντίον Μπόμπολα και Σαββίδη

Μαζί με Κυριακού, Κοντομηνά, Αλαφούζο, Βαρδινογιάννη και ο Μαρινάκης

Επιβεβαιώθηκε τελικά ότι η εμπλοκή Σαββίδη στο MEGA θα συσπείρωνε ξανά τους καναλάρχες (εδώ). Ελάχιστα 24ώρα μετά την ανακοίνωση για την εξαγορά του 19,7% του καναλιού από τον ομογενή επιχειρηματία… το σύνολο των ιδιοκτητών έχει αφήσει στην άκρη τις διαφορές τους και ενωμένοι κινούνται πλέον κατά του Φώτη Μπόμπολα και του Ιβάν Σαββίδη.

Ο καθένας από την πλευρά του και με το δικό του τρόπο στέκονται

«απέναντι» σε αυτήν την εξέλιξη που κατά τους ίδιους απειλεί την ισορροπία δυνάμεων που έχει διαμορφωθεί στο τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο.

Κυριακού, Κοντομηνάς, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης φέρεται να έχουν δημιουργήσει ένα κοινό μέτωπο στο οποίο συμμετέχει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τα συμφέροντα είναι πολύ μεγάλα και ως γνωστόν δεν εξαντλούνται στην τηλεοπτική αγορά και στο μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας. Η αλλαγή που συντελείται επηρεάζει άμεσα τις πολιτικές εξελίξεις, την αναδιανομή της οικονομικής ισχύος και φυσικά το ποδόσφαιρο.

Έτσι μια πρώτη ενδεικτική στάση των αρνητικών διαθέσεων κατά Μπόμπολα και Σαββίδη είναι σίγουρα τα «πύρινα» ρεπορτάζ των καναλιών για το θέμα… αλλά και η αποσιώπηση από τα χθεσινά δελτία ειδήσεων της δήλωσης του Φώτη Μπόμπολα στο «ΕΘΝΟΣ» (εδώ) για τη μεταβίβαση των μετοχών του.

Με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου που κατά κοινή ομολογία έχει «σηκώσει» περισσότερο από όλους το θέμα κάνοντας λόγο από την πρώτη στιγμή για εξαγορά με οσμή σκανδάλου… που μετέδωσε τις δηλώσεις Μπόμπολα στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού… όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή, ΑΝΤ1, ALPHA και STAR αποσιώπησαν την επεξηγηματική δήλωση του επιχειρηματία.

Αναμφισβήτητα ξεχωριστή σημασία έχει η απόφαση του STAR των Βαρδινογιάννηδων να μη μεταδώσουν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις δηλώσεις Μπόμπολα… μιας και υπήρχαν αιχμές για τους υπόλοιπους μετόχους του MEGA.

Επίσης έχει την αξία της για διαφορετικούς όμως λόγους και η στάση του ΑΝΤ1 και του Θοδωρή Κυριακού που λέγεται ότι είναι πέρα για πέρα αρνητικός με την εξέλιξη και τους χειρισμούς του Φώτη Μπόμπολα.

Ενώ τέλος και του Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει συνταχθεί με τους υπόλοιπους εξαιτίας της επεκτατικής διάθεσης του Σαββίδη σε όλους τους τομείς, από το ποδόσφαιρο και την οικονομία έως τα media.

The post Όλοι εναντίον Μπόμπολα και Σαββίδη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα