Οι… Τομ γιορτάζουν τον Ιούλιο στα κανάλια Novacinema!

Προβολή ταινιών για τα γενέθλια των Τομ Κρουζ (12/7) και Τομ Χανκς (19/7)

Δύο από τα πιο δυνατά ονόματα του Hollywood, ο Τομ Κρουζ και ο Τομ Χανκς έχουν γενέθλια τον Ιούλιο και το Novacinema

4 προβάλλει χαρακτηριστικές ταινίες της επιτυχημένης καριέρας τους. Στις 12/7, θα προβληθούν οι ταινίες «Jack Reacher» και «Oblivion» με τον Τομ Κρουζ, ενώ ακολουθεί στις 19/7 η προβολή των ταινιών «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και «Captain Phillips» με τον Τομ Χανκς.

Σασπένς και ένταση χαρίζει στις 14/7 ο Τομ Κρουζ, μέσα από την αστυνομική περιπέτεια «Jack Reacher» (21:00), στην οποία υποδύεται έναν αντισυμβατικό στρατονόμο. Ο διάσημος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί επίσης με τους Μόργκαν Φρίμαν, Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου και Όλγα Κουριλένκο στη φουτουριστική περιπέτεια «Oblivion» (23:15) που διαδραματίζεται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον με λιγοστούς ανθρώπους.

Στις 19/7, θα προβληθεί αρχικά η αισθηματική κωμωδία «Άγρυπνος στο Σιάτλ» (21:00), με τον Τομ Χανκς και τη Μεγκ Ράιαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει επίσης τον «Captain Phillips», σε μια ρεαλιστική περιπέτεια που θα προβληθεί στις 22:50. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία διηγείται μια πολύπτυχη ιστορία σύγχρονης πειρατείας που συγκλόνισε την Αμερική το 2009.

The post Οι… Τομ γιορτάζουν τον Ιούλιο στα κανάλια Novacinema! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα