Οι λόγοι που ο Λυγερός υποβάλλεται σε ταχεία αγωγή για να εμφανιστεί στο δελτίο του STAR

Με ισχυρή φαρμακευτική αγωγή προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη μέση του ο σχολιαστής του STAR, Σταύρος Λυγερός, προκειμένου να εμφανιστεί στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού! Ο δημοσιογράφος ως γνωστόν απουσίασε εχθές από το δελτίο και κατά κάποιον τρόπο τον αντικατέστησε – εκφράζοντας την αριστερά στα «παράθυρα», ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος. Το γεγονός μπορεί να μην χαροποίησε την Κάτια Μακρή που αποστρέφεται τις απόψεις του σκιτσογράφου για να το πούμε ευγενικά… Πολλοί όμως τη

συγκεκριμένη αλλαγή την υποδέχθηκαν θετικά, θεωρώντας το σχόλιο του σκιτσογράφου πολύ πιο δημοφιλές! Κάπου εκεί όμως έπεσε στο τραπέζι το όνομα του δημοσιογράφου, Νικόλα Μπογιόπουλου που απολύθηκε πρόσφατα από τον «Ριζοσπάστη», ως την ιδανικότερη εναλλακτική λύση για τα «παράθυρα» του δελτίου ειδήσεων του STAR! Αφού οι απόψεις του είναι πιο δημοφιλείς, ακόμη και από αυτές του Στάθη Σταυρόπουλου, οι οποίες από πολλούς χαρακτηρίζονται – από τον αδόκιμο όρο, «αριστερο-εθνικιστικές»!

Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω, το συμπέρασμα είναι ότι στη δημοσιογραφία πια, ούτε να αρρωστήσει δεν μπορεί κανείς, διότι παραμονεύουν τα… κοράκια! Για αυτό και ο Σταύρος Λυγερός δικαιολογημένα φέρεται να έχει πλακωθεί στις ενέσεις προκειμένου να καταφέρει να εμφανιστεί στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του STAR! Περαστικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα