Οι γυναίκες της TV

Μα αυτός δεν είναι άνκορμαν, αλλά ψυχούλα! Ο λόγος για τον Αντώνη Φουρλή του Mega, που στη today μεσημεριανή κάλυψη της ορκωμοσίας, έσταζε μέλια! Τη μία συμπονούσε την Μαρία Σπυράκη για την ορθοστασία και κατανοούσε τις δυσκολίες της, την άλλη είχε στο νου του τον Δημήτρη Τάκη! Και no no! Δεν το λέμε με κακή πρόθεση, μας άγγιξε το spirit!

Υπερωρίες
Πού είσαι Ελένη Μενεγάκη; Σου βρήκαμε καλεσμένη! Την Μαρία Σπυράκη! Την σκεφτήκαμε έχοντας στο μυαλό μας, πόσο γουστάρει η presenter

του Alpha να ανανεώνουν οι γυναίκες μονίμως τα lip gloss τους! Ε και η ρεπόρτερ την ίδια εμμονή, γυαλίζει χείλι όλη την ώρα!

Σωθήκαμε
Α πα πα πα! Δεν ξεκινάμε καλά! Αν στην πρώτη δήλωση Σαμαρά ως prime minister ακούς ένα μεγαλοπρεπές «με τη βοήθεια του Θεού…» άστα να πάνε! Βράστα!

Ήταν ευγενική
Ευτυχώς τουλάχιστον η Μέρκελ πρόσεξε τις ευχές της. Ευχήθηκε, λέει, «Καλή τύχη και καλή επιτυχία» στον νέο μας prime minister, για το δύσκολο έργο του που έχει μπροστά… Thank God, το «Καληνύχτα» το παρέλειψε!

8-9 ώρα κοινής ησυχίας
Ε μα χαμηλώστε πια τα μικρόφωνα της Τρέμη όταν δεν μιλάει! Jesus Christ με τη βαβούρα της! Μη δει άνθρωπο να έρχεται στο δελτίο και να την βγάζει ο σκηνοθέτης από το πλάνο, κατευθείαν ντράγκα ντρούγκα τα φλιτζάνια και ό,τι άλλο! Μόνο ηλεκτρική σκούπα που δεν έχει μπουμπουνίσει!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα