Οι φασαριόζες

Ε, το situation μας μόνο με μία φράση αποδίδεται! Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής τα κακάρωσε! Τα sorry μας guys μου αλλά ο prime μας minister και όλοι που μιλούν για την huge επιτυχία, είναι αλλού για αλλού! Η ατάκα του παρεμπιπτόντως στο διάγγελμα, θεϊκή: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αδικία από την ανεργία»… Ανατριχιάσαμε!

Αυτός όλο γράφει, η άλλη όλο πίνει
Άσχετο. Τι γράφει πια αυτός ο Πρετεντέρης κάθε βράδυ στην έναρξη του δελτίου! Στα πρώτα πλάνα, όλο σκυμμένος είναι ο journalist και καταγράφει! Και κάτι άλλο. Έλεος πια με αυτό το φλιτζάνι

της Τρέμη! Νισάφι βρε ανκοργούμαν μας! Μην αντιληφθεί την εικόνα να πηγαίνει αλλού, τσουπ η φλιτζάνα ανά χείρας! Καμιά ώρα δεν θα έχει προλάβει να σκουπιστεί και θα την δούμε, με κάνα μουστάκι!

Φτου, φτου, φτου!
Πάντως αυτός που ήταν εντελώς απροετοίμαστος today και τον τσάκωσε η κάμερα ξαφνικά, ήταν ο Μιχάλης Ιγνατίου από τα ξένα! Τον είχαν τον άνθρωπο να περιμένει στο skype να τελειώσει την ανταπόκριση του ο Βαλασόπουλος, δεν πολυκατάλαβε πότε ολοκλήρωσε, ήρθε η κάμερα σε αυτόν… και τον προλάβαμε με το στόμα ανοιχτό! Χασμουριότανε! Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να στο κόβουν!

Άνεση
Σχολιάζουμε πάντως την Τρέμη που είναι κλάπα κλούπα όλη την ώρα με τα φλιτζάνια, τι να πούμε και για την Έλλη Στάη! Που έχει προφανώς το κινητό της δίπλα όταν λέει το δελτίο και χτυπά αυτό σαν δαιμονισμένο! Και προκαλεί παράσιτα στον ήχο! Διαβάζει τα smsια της, απαντάει, όλα τα κάνει! Ρε τι είναι τούτες! Σαν στο σπίτι τους!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα