Οι έρωτες στην (ΕΡΤ)-ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ και η… κωφάλαλη ηγεσία της!

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Πριν λίγες μέρες. Συγκεκριμένα στις 12 Οκτωβρίου είχαμε κάνει μια ανάρτηση για το μόρφωμα, που αφορούσε τον έρωτα υψηλόβαθμου στελέχους, μέσα στο Ραδιομέγαρο, με τίτλο: «χίλιες και μια νύχτες.. στην (ΕΡΤ)-ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ-ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε!» .

Μετά την ανάρτηση, στο Ραδιομέγαρο έγινε σεισμός με την αποκάλυψη. Τα σχόλια για διάφορα πρόσωπα, άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν, με αποτέλεσμα, όλοι να ψάχνουν για το ερωτευμένο ζευγάρι. Γράφαμε μεταξύ άλλων:

«Για

τις γυναίκες το καλύτερο αφροδισιακό είναι τα λόγια. Το σημείο G είναι στ” αυτιά. Και όποιος ψάχνει πιο κάτω χάνει τον καιρό του.»
Ιζαμπέλ Αλιέντε (Isabel Allende Llona), διάσημη Χιλιανή συγγραφέας, ανιψιά του δολοφονηθέντος προέδρου Σαλβαδόρ Αλιέντε.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για έναν άντρα με δύναμη και ερωτικό πάθος και έπρεπε να προχωρήσει. Ήδη εκφραζόταν ολοκληρωτικά-το πάθος-από το έτερον ήμισυ, που στο πρόσωπο του ερωτοχτυπημένου στελέχους, έβλεπε να πραγματοποιούνται τα.. όνειρά της! Ο αξιωματούχος πάλι, έβλεπε στο προσωπό της, κάτι από τη Μέριλυν Μονρόε η τη Μόνικα Μπελούτσι! Έτσι κοινή συναινέσει προχώρησαν στο επόμενο στάδιο εφαρμόζοντας με φαντασία τα λεγόμενα της Μπέτι Μίντλερ:

«Αν το σεξ είναι κάτι τόσο φυσικό, τότε γιατί υπάρχουν τόσα βιβλία με οδηγίες πώς να το κάνουμε.»
Μπέτι Μίντλερ (Bette Midler) διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Αφού «τόκαναν», τώρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μόνο που το Ραδιομέγαρο ..βουίζει(!)».

Μετά την ανάρτηση, ακόμα και σήμερα δεχόμαστε πολλά τηλέφωνα και e-mails, από φίλους, άλλοι για να μάθουν το όνομα του ερωτευμένου, και άλλοι να μας δώσουν ονόματα άλλων ερωτευμένων. Είναι υποχρεωσή μας, λοιπόν προς φίλους και συναδέλφους και αποφυγή παρεξηγήσεων, να διευκρινίσουμε ότι δεν υπήρχε καμιά πρόθεση, να εκθέσουμε πρόσωπα που παλεύουν για την επιβίωση. Αναφερθήκαμε σε συγκεκριμένο γεγονός.

Όπως είχαμε γράψει, ο Έρωτας και το σεξ δεν είναι κακό-είναι ό,τι ομορφότερο στη ζωή των ανθρώπων-αρκεί να γίνεται όταν το επιθυμούν και οι δύο και όχι κάτω από συνθήκες εκμετάλλευσης. Είναι κάτι φυσιολογικό και υπάρχει σε όλους τους χώρους μιας κοινωνίας!!! Με ενημέρωσαν, ότι με το δημοσίευμα εκτέθηκαν πρόσωπα ή υπήρχαν υποψίες για αθώες ψυχές!

Θέλω να διευκρινίσω, ότι αναφερόμουν σε πρόσωπο, που δεν έχει σχέση με διευθυντικές ή άλλες χαμηλόβαθμες θέσεις. Βρίσκεται σε πολύ-πολύ υψηλά κλιμάκια, και δεν έχει καμία σχέση με ζαρζαβατικά, ή «μαλάκια». Το σταυρόλεξο είναι για δυνατούς λύτες. Πρέπει να γνωρίζουν από ιστιοπλοΐα και να είναι καλοί γνώστες στο χειρισμό των «πανιών». Αυτά προς αποκατάσταση της αληθείας.

Και μερικά ερωτήματα για την κωφάλαλη ηγεσία του κακέκτυπου «υβριδίου» της ΝΕΡΙΤ.

Α) Περιμένουμε από τον κ. Φοτρσάκη ή την κα Σουλτανιά απάντηση, εάν υπάρχει ΕΣ ή έχει αυτοδιαλυθεί και εάν ναι(.), λειτουργεί νόμιμα, που έχει το ασυμβίβαστο, προέδρου-Πρυτάνεως;

Β) Όλες οι ενέργειες το ΔΣ είναι σύννομες, όπως και ο διορισμός της κας Σουλτανιά, που κατέχει και τη θέση του νομικού συμβούλου;

Γ) Καταρτίσθηκε μητρώο αξιολογητών με βάση την προκήρυξη ή διορίστηκαν αυτοβούλως από την ηγεσία, πρόσωπα που καθιστούν άκυρες τις προσλήψεις και γίνεται εισαγγελική έρευνα;

Δ) Στις προσλήψεις μαϊμού, υπάρχουν πρόσωπα με «βύσμα» και πόσα; Είναι με αξιοκρατία ή μέσα από την παρανομία;

Ε)Να απαντήσει ο κ. Φορτσάκης, γιατί ως πρόεδρος του ΕΣ, με επιστολές που κοινοποιούσε στον τύπο, μιλούσε για παράνομο διορισμό γενικών από τον κ. Προκοπάκη, και τώρα τους κρατάει στη θέση τους; Παράνομα δεν διορίστηκαν όπως έλεγε τότε; Τώρα τι συμβαίνει;

Ζ) Στις προκηρύξεις, υπάρχουν όλες οι ειδικότητες ή λόγω προχειρότητας κάποιες έχουν ξεχαστεί; Και άλλες δεν επαρκούν για τη λειτουργία του καναλιού; Π.Χ. οδηγοί, έχουν προσληφθεί 5. Δύο κρατάει η διοίκηση. Τρεις επαρκούν να κινήσουν τα αυτοκίνητα του φορέα; Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό υπάρχουν όπως και άλλες ειδικότητες;

Η) Οι άνθρωποι που έκαναν τις συνεντεύξεις των 59 δημοσιογράφων και λοιπών ειδικοτήτων πώς διορίστηκαν; Και πόσο μάχιμοι δημοσιογραφικά είναι; Ο ένας που είναι και φίλος, είναι τελείως άσχετος με τα τηλεοπτικά δρώμενα. Κάποια άλλη κυρία και ένας καθηγητής, είδαν τη δυσοσμία και αποχώρησαν. Ο καθηγητής κ. Θανάσης Διαμαντόπουλος, που συμμετείχε στις συνεντεύξεις επιλογής δημοσιογράφων γράφει μεταξύ άλλων στην εφημερίδα των Συντακτών:

«Τι έμαθα από τη συμμετοχή μου στη διαδικασία (στην οποία προσήλθαν εμπειρότατοι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ιστορικοί, φιλόλογοι, νομικοί, επικοινωνιολόγοι, ακόμη και πανεπιστημιακοί); Εμαθα πως η τελευταία χώρα που προσχώρησε στην Ευρωπαϊκή Ενωση είναι η Αλβανία. Πως ο στρατάρχης Αλ. Παπάγος ήταν δικτάτωρ μαζί με τον Γ. Παπαδόπουλο το 1968. Πως ο Ο. Μπίσμαρκ δεν ήταν Γερμανός. Πως ο Κων. Καραμανλής πρωτοέγινε πρωθυπουργός το 1975. Πως ο Αλντο Μόρο είναι σήμερα πρόεδρος της Ιταλίας. Πως η δράση του. Ναπολέων Ζέρβα τοποθετείται στις αρχές του 20ού αιώνα. Πως το 1821 στο Φανάρι απαγχονίστηκε ο πατριάρχης Παλαιών Πατρών Γερμανός. Ενώ στο κατατεθειμένο βιογραφικό δημοσιογράφου τεράστιας τηλεοπτικής εμπειρίας διάβασα -γραμμένο «καθ” υποτροπήν»- πως. επιμελείται καθημερινή εκπομπή…». περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.efsyn.gr/\ «Το σήμερα της ΝΕΡΙΤ, το αύριο του τόπου».

Γνωρίζω ότι σε όλα αυτά δεν υπάρχουν απαντήσεις. Και τι απαντήσεις να δώσεις σε παράνομες πράξεις; Το πρόβλημα όμως είναι ότι τη νύφη πληρώσουν οι «εργαζόμενοι» που μπήκαν σε μια περιπέτεια, αναβαίνοντας σε έναν Γολγοθά που δεν υπάρχει!

Ένας προσωρινός πρόεδρος και ένα ΔΣ υπό κατάρρευση και ελλιπές, μπορούν την ώρα που είναι προς αποχώρηση να προσλαμβάνουν κόσμο και να υπογράφουν συμβάσεις; Κύριε Μάη και ΔΣ ξέρετε πού οδηγείτε τους εργαζόμενους λίγο πριν τις εκλογές;

Και ένα ερώτημα για το Μαξίμου, και κυρίως για τη «Σοφούλα». Τι γίνεται ρε Σοφία, με τους ενοικιαζόμενους σκλάβους του Ραδιομεγάρου; Θα τους ελευθερώσετε ή θα συνεχίσετε να τους κρατάτε υπό καθεστώς ομηρίας;

Μαθαίνω ότι έχει δημιουργηθεί ένα μικρό «χαλιφάτο», και ήδη την προηγούμενη εβδομάδα, μία ομάδα «τζιχαντιστών», κάλεσε υπό τα «όπλα» τους εργαζόμενους στην αίθουσα σύνταξης των ειδήσεων που δεν υπάρχουν στους καταλόγους των «προσληφθέντων». Τι θα κάνετε με αυτούς; Η συνάντηση θα επαναληφθεί αύριο Τρίτη για να ληφθούν αποφάσεις και μορφές αγώνα. Εμείς πάντως είμαστε με τους εργαζόμενους.

Όλοι εσείς κύριοι του Μαξίμου, έχετε συνειδητοποιήσει μαζί με το Βενιζέλο, τι έγκλημα έχετε διαπράξει; Και μάλιστα δεν είναι μόνο ιδιώνυμο αλλά και διαρκές. Η λέξη ντροπή σας, 16 και πλέον μήνες, μετά το «μαύρο» δεν αρκεί, αλλά θα επανέλθουμε.

Άντε γεια!

The post Οι έρωτες στην (ΕΡΤ)-ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ και η… κωφάλαλη ηγεσία της! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα