«Οι δήμαρχοι δεν είναι πασάδες στα Γιάννενα»

Απάντηση Σκουρλέτη σε Πατούλη

Ο κ. Πατούλης, για άλλη μια φορά υπερασπίζεται παρωχημένες, παλιομοδίτικες απόψεις. Η αντίληψη, βάσει της οποίας κάποιοι αντιμετωπίζουν τους δημάρχους ως «πασάδες στα Γιάννενα» αφορά τον προπερασμένο αιώνα.

Γνωρίζει, για παράδειγμα, ο κ. Πατούλης ότι η απλή αναλογική, ως μέσο αποτύπωσης της αυθεντικής έκφρασης των λαϊκών συσχετισμών εφαρμόζεται στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες; Αλήθεια, είναι η απλή αναλογική που οδηγεί στην άλωση της Αυτοδιοίκησης κι όχι η παλαιοκομματική τακτική του χρίσματος «εκλεκτών» και το σημερινό παραμορφωτικό εκλογικό

σύστημα;

Η εξήγηση για τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Πατούλης δόθηκε χθες, από τις κοινές δηλώσεις του με τον κ. Βορίδη, υπεύθυνο της ΝΔ για θέματα Αυτοδιοίκησης.

Αντιλαμβάνεται άραγε, ο κ. Πατούλης, την έννοια των δημόσιων πολιτικών οι οποίες οριοθετούν το πλαίσιο δράσης της Δημόσιας Διοίκησης, όσο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ορίζει και το Σύνταγμα;

Η Αυτοδιοίκηση δεν έχει ούτε γαλάζιο, ούτε κόκκινο χρώμα, αν κι έχει, βεβαίως, ανάγκη από προγραμματικές προτάσεις. Σκοπός της, όμως, είναι η ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών.

The post «Οι δήμαρχοι δεν είναι πασάδες στα Γιάννενα» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα