Ο τρόμος της Τσαπανίδου για την πρεμιέρα Λιάγκα – Σκορδά στον ΑΝΤ1

Σαν τον τερματοφύλακα πριν το πέναλτι, λέγεται ότι αισθάνεται η Πόπη Τσαπανίδου εν όψει της πρεμιέρας του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά την ερχόμενη Δευτέρα στον ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος που ομολογουμένως – μέχρι τώρα τουλάχιστον – σημειώνει αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης στη νέα της εκπομπή στο STAR, φέρεται να τρέμει την είσοδο του ζεύγους στον πρωινό ανταγωνισμό και έχει

κινητοποιήσει το σύστημα του καναλιού προκειμένου να την στηρίξει στη νέα «μάχη» που ξεκινάει από την άλλη εβδομάδα. Το κανάλι ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά σε ό,τι ζήτησε η παρουσιάστρια, σε τέτοιο βαθμό που προκάλεσε την αντίδραση άλλων συναδέλφων της, οι οποίοι έκαναν λόγο για ειδική μεταχείριση και προκλητικές αδικίες!

Ανεξάρτητα όμως από τις εσωτερικές έριδες λόγω της ευνοϊκής μεταχείρισης που απολαμβάνει η Πόπη Τσαπανίδου, η είσοδος – σε πρώτη φάση – του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλου στο MEGA στη συνέχεια, αναμένεται να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή, οξύνοντας τον ανταγωνισμό στο έπακρο. Μάλιστα με δεδομένο ότι τη «μάχη» της πρωινής ζώνης θα μονοπωλήσουν τα δυο μεγάλα κανάλια, μοιραία η εκπομπή της δημοσιογράφου του STAR θα υποστεί σημαντικές απώλειες, χάνοντας μεγάλο κομμάτι τηλεθεατών… Ως εκ τούτου το στοίχημα για την Πόπη Τσαπανίδου, δεν είναι η θέση που θα καταλάβει στο βάθρο, αλλά η διατήρηση των διψήφιων ποσοστών – έστω και με απώλειες, αντί της επιστροφής στα μονοψήφια!

Keywords
Τυχαία Θέματα