Ο ΣΚΑΙ δεν είναι MEGA

Ο Τσίπρας δεν εμφανίζεται πρώτη φορά στο κανάλι που του ασκεί σκληρή κριτική, αλλά σέβεται τους θεσμούς και τα πρόσωπα

Το μόνο κοινό που μπορεί να διακρίνει κάποιος καλόπιστος παρατηρητής στα δυο κανάλια είναι το ενημερωτικό τους προφίλ… Εδώ όμως τελειώνουν όλα! Διότι το MEGA, σε αντίθεση με τον ΣΚΑΙ το έχουν «καταγγείλει» τουλάχιστον τρεις πρωθυπουργοί, από τον

Κώστα Καραμανλή έως τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα και οι τρεις έχουν αφήσει αιχμές για τους ιδιοκτήτες του… Αυτούς δηλαδή που σήμερα το εγκατέλειψαν, μαζί με τους εργαζόμενους!

Αλλά ποιος δεν θυμάται τα περί «νταβατζήδων» του Κώστα Καραμανλή… Ξεχνιούνται αυτά; Επίσης ποιος δεν θυμάται την προσπάθεια της κυβέρνησής του να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, αυτό δηλαδή που κάνει σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα… Και το ρόλο των μετόχων του μεγάλου καναλιού τότε, για να καταπέσει ο νόμος;

Μπορεί λοιπόν αυτά να έγιναν την προηγούμενη δεκαετία, αλλά είναι ιστορία πια.

Αναμφισβήτητα λοιπόν σήμερα, πρωταγωνιστής είναι ο ΣΚΑΙ… Όλων τα μάτια είναι στραμμένα στο κανάλι του Φαλήρου με αφορμή τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον δημοσιογράφο του καναλιού Αλέξη Παπαχελά.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο ΣΚΑΙ δεν ήταν ποτέ MEGA… Ήταν, είναι και θα είναι ένας μεγάλος σοβαρός, αξιόπιστος και με κύρος ενημερωτικός ραδιοτηλεοπτικός δίαυλος που εκφράζει φιλελεύθερες απόψεις, ασκεί σκληρή – αδυσώπητη θα λέγαμε, κριτική στη σημερινή κυβέρνηση… Αλλά σέβεται το θεσμό και το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Απόδειξη ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι η πρώτη φορά που παραχωρεί συνέντευξη στον ΣΚΑΙ…Η είδηση λοιπόν δεν είναι αυτό, αλλά το περιεχόμενο της συνέντευξης που αναμένουν όλοι, διότι πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτικά συγκυρία, τόσο για τα εσωτερικά όσο και για την Ευρώπη.

The post Ο ΣΚΑΙ δεν είναι MEGA appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα