Ο πιο κακός ο μαθητής

Παραλειπόμενο από την προχθεσινή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου «Οι Αστέρες του Εγκληματικού Πανθέου, όπως τους έζησα». Μεταξύ λοιπόν της τηλεοπτικής ελίτ, Χατζηνικολάου, Ζαχαρέα, Μαλέλη, Παπαδρόσο και Ταλαμάγκα που είχε καλέσει ο δημοσιογράφος για να παρουσιάσουν το βιβλίο του, υπήρξε και ένας πολύ «κακός» μαθητής! Αφού έφθασε στο Μέγαρο Μουσικής αδιάβαστος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συναδέλφους του οι οποίοι είχαν φιλοτιμηθεί να ρίξουν μια ματιά στο βιβλίο που θα παρουσίαζαν. Άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, όλοι πλην του συγκεκριμένου το είχαν ξεφυλλίσει,

έχοντας μια ιδέα για το τι αναφέρει και πώς ο συγγραφέας.

Εκείνος όμως ούτε τον τίτλο δεν ήξερε καλά – καλά! Έτσι λοιπόν με το που έφθασε στο χώρο της παρουσίασης… σαν τους μόνιμα αδιάβαστους μαθητές στο σχολείο που ξαφνικά ο καθηγητής ανακοινώνει διαγώνισμα… κοιτούσε και ρωτούσε αγχωμένος για να αντιγράψει από τους υπόλοιπους!

Η προσπάθεια όμως απέτυχε και αναγκάστηκε να επιστρατεύσει ό,τι ιστορίες θυμόταν με το τιμώμενο πρόσωπο και το έριξε στα καλαμπούρια, με αποτέλεσμα κανείς να μην αντιληφθεί το μέγεθος της άγνοιας για το βιβλίο που παρουσίαζε!

The post Ο πιο κακός ο μαθητής appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα