Ο Κ.Π. διευκρινίζει για τα φαντάσματα των συνταξιούχων της ΝΕΡΙΤ!

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Σχετικά με ανάρτηση αναγνώστη στο ΦΙΜΟΤΡΟ και Enimerosi24: ΝΕΡΙΤ: Τα φαντάσματα των συνταξιούχων.. που κάνει μια αναδρομή στην πρώην ΕΡΤ, και επίθεση σε συνταξιούχους του φορέα που υπηρέτησαν στο παρελθόν για αρκετά χρόνια, και υπογράφει με τα διακριτικά Κ.Π. -εάν δεν είναι προβοκάτσια-δεν έχει καμία σχέση με τον υπογράφοντα,

που συνεργάζεται με το FIMOTRO χρόνια και υπογράφει με αυτά τα διακριτικά (Κ.Π.) που είναι και η υπογραφή του.

Ο αναγνώστης δεν γνωρίζω ποιους και τι υπονοεί. Προσωπικά τιμώ όλους όσοι εργάστηκαν στην ΕΡΤ, συνταξιούχοι και μη. Όλοι προσέφεραν στο περασμά τους. Εκτός από τα «λαμόγια» που είναι γνωστά με όλες τις καταστάσεις. Αυτοί είναι το πρόβλημα και όχι ο «συνταξιούχος».

Αν υπάρχουν τέτοια «λαμόγια» συνταξιούχοι να τα κατονομάσει όπως έχουμε κάνει και εμείς στο παρελθόν. Το να βρίζουμε συλλήβδην η να βγάζουμε απωθημένα εις βάρος πρώην συναδέλφων, όταν κάποιος νιώθει αδικημένος, αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο. Το πρόβλημα της (ΕΡΤ) ΝΕΡΙΤ δεν είναι οι συνταξιούχοι. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, και το φίλο αναγνώστη που υπογράφει με τα δικά μου διακριτικά Κ.Π. εάν δεν είναι προβοκάτσια εις βάρος μου.

The post Ο Κ.Π. διευκρινίζει για τα φαντάσματα των συνταξιούχων της ΝΕΡΙΤ! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα