Ο Κουρτάκης, ο Πορτοσάλτε και το επιτελείο του Κυριάκου

Αν δεν ήταν πρώτη η εφημερίδα του θα λέγαμε ότι το κάνει για λόγους ανταγωνισμού… Ότι θέλει να τους «εξοντώσει» για να μείνει μόνος του… Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι έχει βαλθεί να πάνε όλοι οι δημοσιογράφοι στη ΝΔ!

Ο λόγος για τον εκδότη των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» Γιάννη Κουρτάκη που κάθε εβδομάδα αποκαλύπτει στη στήλη του και για έναν δημοσιογράφο που είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη Συγγρού, προκειμένου να αναλάβει κάποιο ρόλο στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα, αφού αποκάλυψε το δείπνο μετά συζύγων Κυριάκου

και Πρετεντέρη, στο τέλος άφησε και την μπηχτή, «Δεν αποκλείω το όνομά του να παίξει για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ»!

Αυτή την εβδομάδα στο ίδιο ενημερωτικό mood μεταφέρει στους φανατικούς αναγνώστες της στήλης του «Πολιτικός καφές» ότι «Ακούγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται εισηγήσεις για να εντάξει τον Άρη Πορτοσάλτε στην επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ».

Και εντάξει ο Γιάννης Πρετεντέρης, εργάζεται – πες, σε δύο «μαγαζιά», MEGA και ΔΟΛ που το μέλλον τους διαγράφεται θολό… Ο Άρης Πορτοσάλτε να αναλάβει θέση στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί; Δεν φθάνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος; Πόσοι πια πρώην αριστεροί να χωρέσουν σε αυτό το επιτελείο;

Υπάρχει όμως απάντηση! Όχι στο πόσοι χωράνε, αλλά στα κίνητρα του Κουρτάκη: προφανώς επειδή πονάει την παράταξη «καίει» τους υποψήφιους μνηστήρες πριν την «κάψουν» αυτοί!

The post Ο Κουρτάκης, ο Πορτοσάλτε και το επιτελείο του Κυριάκου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα