Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποκαλύπτει στο MEGA τα μυστικά της μακροζωίας

Το Σάββατο στις 17:10 «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Ο πρώην πρωθυπουργός, που κλείνει αυτό το μήνα τα 95 του χρόνια, μιλά σε μια εκ βαθέων συνέντευξη για τον τρόπο ζωής του. Αναφέρεται στη διατροφή, την άσκηση, τον ύπνο, τη σχέση του με τους γιατρούς και τα φάρμακα. Εξηγεί πώς καταφέρνει να έχει καλή ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και πνευματική διαύγεια. Επίσης, μιλά για τη σχέση του με το άγχος και αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους ξεπερνά τις στενοχώριες, όπως τον πρόσφατο θάνατο της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει σε τι αποδίδει τη μακροζωία του και τι πιστεύει για το ρόλο των γονιδίων και της κληρονομικότητας, ενώ αναφέρει τροφές που προτιμά, σε ποιά ποσότητα και ποιά είναι η σχέση του με το αλκοόλ. Επίσης, όσον αφορά στη διατροφή του υπογραμμίζει ποιά είναι τα γεύματα που δεν παραλείπει ποτέ μέσα στην ημέρα.

Ποιές καθημερινές συνήθειές του εκτιμά ότι τον βοηθούν να ζει καλύτερα… Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός μιλά για την καθημερινότητά του και στέκεται στα στοιχεία του χαρακτήρα του που εκτιμά ότι τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα 95 χρόνια. Τέλος, αναφέρεται στην σύζυγό του και λέει πώς αντιμετωπίζει την απώλειά της… Ενώ δεν παραλείπει να συμβουλεύσει τους Έλληνες σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα