Ο Φρίξος Δρακοντίδης μηνύει τους 3 αστυνομικούς που ισχυρίζονται ότι τους απείλησε

Διαζύγιο με την κοινή λογική έχουν πάρει οι μπράβοι του Βαρουφάκη

Δεν ήταν μόνο οτι δέχθηκε επίθεση και του ασκήθηκε σωματική βία, επειδή τόλμησε να ζητήσει μια δήλωση… Επιπλέον μηνύθηκε, διότι όπως ισχυρίζονται αποτέλεσε κίνδυνο για τη ζωή τους! Ο λόγος για το δημοσιογραφο του Πρώτου Θέματος Φρίξο Δρακοντίδη, όταν πέρυσι τον Ιούλιο απωθήθηκε με βίαιο τρόπο από τρεις αστυνομικούς της φρουράς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τη στιγμή που επιχείρησε να του ζητήσει μια δήλωση και ενώ το φέρι μποτ της γραμμής Πειραιά

– Αίγινα είχε δέσει στο λιμάνι του νησιού.

Πρόκειται για απίστευτη πρόκληση που δοκιμάζει την κοινή λογική και εμποδίζει αναίτια και αντιδημοκρατικά την άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος… Οταν τρεις εκπαιδευμένοι αστυνομικοί επαγγελματίες της ασφαλείας υψηλών προσώπων ισχυρίζονται ότι αποτέλεσε κίνδυνο για τη ζωή τους ένας δημοσιογράφος!

Πώς γίνεται τώρα ένας, εναντίον τριών και μάλιστα εκπαιδευμένων αστυνομικών να απειλεί ζωές… Αυτό ούτε η δημιουργική ασάφεια του Γιάνη Βαρουφάκη δεν μπορεί να το εξηγήσει! Για αυτό το λόγο ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης, προκειμένου να προστατευθεί αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση για ψευδή καταμήνυση!

The post Ο Φρίξος Δρακοντίδης μηνύει τους 3 αστυνομικούς που ισχυρίζονται ότι τους απείλησε appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα