Ο εξορκισμός της… Μουτσάτσου

Καλά, αμάν πια! Δεν μας φθάνει η χρεοκοπία μας και το κατεστραμμένο μας σύμπαν, έχουμε και τον κάθε πικραμένο που θέλει να φτιάξει διεθνή καριέρα και δεν μπορεί, να ανεβάζει βίντεο και να χτυπιέται! Για τα εθνικά του feelings! Jesus Christ η περίπτωση της Μουτσάτσου, αλλά ακόμα πιο πολύ Jesus Christ όλοι όσοι το κάνουν watch

στις εκπομπές και μένουν σέκος από τη συγκίνηση για το ξέσπασμα της!
Όλα περικόπτονται σε αυτό το country μόνο η βλακεία πάει σύννεφο!   

Μήπως του δίνουν λάθος νούμερα…;
Καλά πραγματικά, ό,τι πιο διασκεδαστικό στον Σκάι, να πετυχαίνεις καμιά φορά αυτό το τρέιλερ του Ευαγγελάτου! Πολύ γέλιο! Σατανικό! Έχει ένα ύφος επιτυχίας ο μπαγάσας, άλλο πράγμα!
Να δεις, που τα γυρίσματα πρέπει να τα έκαναν ημέρα μετά από απεργία και είδε φουσκωμένα τα νούμερα του! Αλλιώς, δεν εξηγείται τέτοιο καμάρι!

Τσόντα
Μιας και ο λόγος έφερε τις τηλεθεάσεις. Πανηγύρι φέτος τα νούμερα της Μελέτη. Τη φουκαριάρα, μπελάς που την βρήκε! Είχε εκεί τον Παπαδάκη να της ρίχνει τις σφαλιάρες το πρωί, μετακινήθηκε μεσημέρι, σου λέει θα λάμψω, what the fuck!
Πού να τα περίμενε τέτοια καμώματα! 10 άρια και 12άρια που εκσφενδόνισε χθες, τα έκανε και η καψερή η Ράλλη!
Πάντως η presenter ακολουθεί όλα τα… απαραίτητα, όταν πέφτει η τηλεθέαση. Άνοιξε τα κουμπιά να πάρουν TV-αέρα τα βυζιά! Δημοσιογραφία το μεγαλείο σου!

Μπήλιω βάστα την καρδιά και κάνε την υπέρβαση!
Θα κλείσουμε με Μαρία Ηλιάκη. Έτσι! Διότι θέλουμε να μεταφέρουμε το αίτημα της να καλεστεί… στην εκπομπή της Μπήλιως! Γιατί όχι! Σχολιάζουν καθημερινά στο «Δέστε τους» τις γκάου στιγμές της κρατικής presenter (ξέρετε τα γνωστά, όπου ξεχνάει τι ήθελε να πει, κάνει παύσεις, όλα τα χαριτωμένα της με τους καλεσμένους!) και της γεννήθηκε η ιδέα. Και επειδή παίζουν την ίδια ώρα και δεν θα μπορεί να πάει στο Ραδιομέγαρο, αρκείται και με ένα λινκ!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα