Ο Δήμος Βερύκιος και το εφάπαξ της μητέρας του Σπύρου Λάμπρου

Τη μητέρα του δημοσιογράφου Σπύρου Λάμπρου και συνεργάτη του στο ραδιόφωνο του ALPHA, επικαλέστηκε ο Δήμος Βερύκιος για να σχολιάσει στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις καθυστερήσεις και τα κουτσουρεμένα εφάπαξ. «Η μάνα του Σπύρου Λάμπρου, η κυρία Ρούλα περιμένει 5 χρόνια για να πάρει το εφάπαξ» έλεγε με στεντόρεια φωνή για να τονίσει την αδικία που υφίσταται ο απλός πολίτης σε σχέση

με τα golden boys των δημοσίων οργανισμών που υπογράφουν μόνοι τους τις αμοιβές, τις προαγωγές και τα εφάπαξ τους!

Η δυνατότητα να απλοποιείς τις έννοιες και τις καταστάσεις στην τηλεόραση που απευθύνεται στη μεγάλη μάζα του πληθυσμού είναι ζητούμενο… Ωστόσο, δεν είναι εύκολη υπόθεση και κυρίως δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Παραμονεύουν σοβαροί κίνδυνοι στην προσπάθεια να κατανοήσουν οι τηλεθεατές με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται αυτό που μεταδίδεται σε ένα δελτίο ειδήσεων ή μία εκπομπή.

Ο Δήμος Βερύκιος τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει… όχι όλες! Φαίνεται όμως να διαθέτει το ταλέντο και κυρίως να έχει κατακτήσει την αμεσότητα στην επικοινωνία του με το κοινό… ώστε να επικαλείται υπαρκτά πρόσωπα για να απλοποιήσει το μήνυμά του μέσα από το παράδειγμά τους.

Έχει αρκετό δρόμο ακόμη, αλλά υπάρχουν στιγμές που θυμίζει κάτι από την τηλεοπτική αμεσότητα του αείμνηστου Νίκου Κακαουνάκη!

The post Ο Δήμος Βερύκιος και το εφάπαξ της μητέρας του Σπύρου Λάμπρου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα