Ο Δήμος Μυκόνου στην έκθεση WTM 2012

Σημαντική ώθηση στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη M. Βρετανία στη Μύκονο αναμένεται να δώσει την ερχόμενη χρονιά η νέα γραμμή που καθιερώνει η Easy Jet από και προς το Μάντσεστερ.

Πρόκειται για δύο τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις που προβλέπεται να δρομολογηθούν από τις 20 Απριλίου 2013 με αεροσκάφη Air Bus 319 και θα διαρκέσουν για όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Η αναγγελία αυτή συνέπεσε με την εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Μυκόνου στη διεθνή έκθεση τουρισμού “World Travel Market 2012”. Με εντυπωσιακό φόντο τη Μικρή Βενετία στο περίπτερο του ΕΟΤ όπου ο Δήμος ήταν συν-εκθέτης πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες επαφές με εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων και δημοσιογράφους. Παράλληλα, στην προσπάθεια του Δήμου να αναδείξει συγκεκριμένες πτυχές του προορισμού μέσω εξειδικευμένων δράσεων εντάσσονται οι προγραμματισμένες συναντήσεις με ταξιδιωτικούς συντάκτες που αρθρογραφούν για το νεανικό τουρισμό και για επισκέπτες με φυσιολατρικά/ περιπατητικά και αρχαιολογικά ενδιαφέροντα με στόχο την επίσκεψη στον προορισμό και την έγκαιρη πληροφόρηση του κοινού σε έγκριτα έντυπα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Keywords
Τυχαία Θέματα