Ο διαφημιστικός πόλεμος πίσω από τις επιθέσεις «Ε» και Νικολόπουλου για το SURVIVOR

Οι καταγγελίες του βουλευτή και το πείραμα του Star Academy…

Οι συγκρούσεις, οι αντιπαραθέσεις και γενικότερα όλες οι μορφές τσακωμού, απαιτούν τουλάχιστον δυο πλευρές. Στην περίπτωση όμως του «Ε TV» μοιάζει να τσακώνονται μόνοι τους με τον ΣΚΑΙ, αφού στο κανάλι του Φαλήρου δεν φαίνεται να ιδρώνει το αφτί τους… με τις επιθέσεις που δέχονται, με αφορμή δήθεν την ποιότητα του τηλεοπτικού προϊόντος που ακούει στο όνομα Survivor!

Είναι γεγονός ότι η επιτυχία του γνωστού

reality έχει προκαλέσει αναστάτωση και μάλιστα πρώτου μεγέθους στο σύνολο του τηλεοπτικού ανταγωνισμού… δεδομένου ότι επαναπροσδιόρισε το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας… σαφώς υπέρ του ΣΚΑΙ και εις βάρος όλων των υπολοίπων που προσπαθούν να περιορίσουν τη χασούρα.

Όλοι όμως αιφνιδιάστηκαν με την επιτυχία του Survivor και πρώτα από όλα τα ίδια τα στελέχη του ΣΚΑΙ που δεν περίμεναν να σαρώσει στο μέγεθος που συμβαίνει… Έτσι λοιπόν στον ΑΝΤ1, αλλά και στον APLHA έχουν ζοριστεί με την εξέλιξη… αφού οι απώλειες είναι τεράστιες και μεγεθύνονται ακόμη περισσότερο όταν υπάρχει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού!

Ωστόσο παρά τον «πόλεμο» που εξελίσσεται στο παρασκήνιο με τις διαφημιστικές… στο προσκήνιο κρατούν τα προσχήματα… γνωρίζοντας ότι όλα κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους!

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το «Ε TV» που καθημερινά με περισσή υποκρισία επιδίδεται σε έναν πόλεμο κατά του ΣΚΑΙ και του Survivor… μόνο και μόνο επειδή, όπως και τα υπόλοιπα κανάλια έπαιξαν και έχασαν!

Με άλλα λόγια προσπαθούν να μαζέψουν διαφήμιση για το παρακμιακό STAR ACADEMY ή να περιορίσουν τη ζημιά που έχουν υποστεί από την αποτυχία του συγκεκριμένου μουσικού ριάλιτι… και επειδή αδυνατούν… τα «χώνουν» στον αντίπαλο!

Για την ακρίβεια οι υπεύθυνοι του αποτυχημένου project δεν έχουν καταφέρει να βρουν χορηγό και αντ’ αυτού επιτίθενται στο Survivor!

Θυμίζουμε όμως για να υπάρχει και μια εικόνα της αγοράς, την αποκάλυψη του Enimerosi24 ότι και η Vodafone είχε αρνηθεί να είναι χορηγός επικοινωνίας στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, διότι δεν πίστευε στην επιτυχία του παιχνιδιού όπως και πολλοί άλλοι… με αποτέλεσμα το κανάλι να συμφωνήσει με την «τυχερή» WIND! Συμβαίνουν λοιπόν αυτά στις business!

Στο «Ε TV» όμως δεν περιορίστηκαν στις επιθέσεις στο reality επιβίωσης από τις εκπομπές του καναλιού… επιστρατεύθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος για να σηκώσει τη σημαία κατά του παιχνιδιού και μέσα στη Βουλή, καταθέτοντας ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό!

Ελάχιστη σημασία έχει ότι δεν υπάρχει καμία σοβαρή ουσία στις καταγγελίες… αυτό που έχει σημασία είναι να γίνεται ντόρος και να δημιουργούνται εντυπώσεις για ψηφοθηρικούς λόγους! Άλλωστε ποια ουσία… όταν όλα όσα καταγράφονται στην ερώτηση του βουλευτή που έχει παρελθόν με τον ΣΚΑΙ και τον ιδιοκτήτη του… ένα προς ένα ισχύουν για το πραγματικά κακής ποιότητας STAR ACADEMY που μεταδίδει το κανάλι που φιλοξενεί την εκπομπή του βουλευτή! Από τον εγκλεισμό και τις συνέπειες του, μέχρι τα αλβανικά ΑΦΜ και πάει λέγοντας και κλαίγοντας!

The post Ο διαφημιστικός πόλεμος πίσω από τις επιθέσεις «Ε» και Νικολόπουλου για το SURVIVOR appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα