Ο Μπρετ Ήστον Έλλις σκέφτεται να γράψει το σίκουελ του American Psycho

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ως Πάτρικ Μπέιτμαν στο American Psycho του 2000

Ο αμερικανός συγγραφέας ενθουσιάζει τους 250 χιλιάδες φαν του που τον ακολουθούν στο Twitter με απανωτά tweets του για το ενδεχόμενο να γράψει τη συνέχεια στο πιο δημοφιλές μυθιστόρημά του που έγινε και ταινία το 2000, το «American Psycho», αναφέρει σήμερα ο Guardian.

«Είναι μία το πρωί στο Λος

Άντζελες, κάθομαι στο γραφείο μου τελειώνοντας ένα σενάριο και ξαφνικά κρατώ σημειώσεις για το πού βρίσκεται τώρα ο Πάτρικ Μπέιτμαν», έγραψε δειλά στην αρχή, αβέβαιος για το αν θα προχωρήσει στο γράψιμο του σίκουελ, αλλά όταν σταμάτησε να τουϊτάρει αρκετά αργότερα, είχε ήδη κρατήσει 14 σελίδες σημειώσεων σκιαγραφώντας τη σύγχρονη εκδοχή του διάσημου αντιήρωά του, Πάτρικ Μπέιτμαν.

Το «American Psycho» εκδόθηκε το 1991 και καυτηρίαζε τη χρηματοκεντρική Νέα Υόρκη του τέλους της δεκαετίας του ’80. Κεντρική φιγούρα του μυθιστορήματος είναι ο Μπέιτμαν, ένας 26χρονος γιάπης της Wall Street κυριευμένος από τις εμμονές του για την εμφάνιση, το φαγητό, τα ρούχα και το σεξ, που βιάζει και σκοτώνει αδιακρίτως τα πολυάριθμα θύματα του, κάτι που περνάει απαρατήρητο από τους γύρω του και την αστυνομία.

«Ίσως τηλεφωνήσω στους εκδότες μου τη Δευτέρα» έγραψε κάποια στιγμή ο Έλλις, ενώ σε άλλα tweets του αποκάλυψε πώς φαντάζεται τον σημερινό Μπέιτμαν. Θα είναι μάλλον hedge fund μάνατζερ στο Λος Άντζελες, θα μισεί τον Ομπάμα αλλά θα του αρέσει η Κιμ Καρντάσιαν και ο Μάικλ Χάτσενς (ο τραγουδιστής των INXS που αυτοκτόνησε το 1997), θα είναι φανατικός των Coldplay.

Συνεχίζοντας τα tweets του ο Έλλις έγραψε και μερικές πιθανές σκηνές, όπως τον Μπέιτμαν να τρώει βάφλες με τον τραγουδιστή των Coldplay Κρις Μάρτιν και αργότερα να του κόβει το λαρύγγι ή να δολοφονεί τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ένα ασανσέρ στο Μάντσεστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα