Ο Αβραμόπουλος "κλειδί" στις σχέσεις Ελλάδας με Τραμπ

Ο Επίτροπος «καθαρίζει» την παρτίδα μέχρι να αναλάβει ο πραγματικός φιλέλληνας Τομ Χανκς

Κατά κοινή ομολογία η εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ είναι μια δυσμενής εξέλιξη για την Ελλάδα και ειδικά σε σχέση με τη στήριξη που παρείχε στη διάρκεια της ελληνικής κρίσης ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα!

Μέχρι όμως να περιμένουμε το 2020 που θα ξαναγίνουν εκλογές,

με την ελπίδα να διαδεχθεί τον Τραμπ στον Λευκό Οικο ένας «πραγματικός» έλληνας όπως ο Τομ Χανκς που εσχάτως φλερτάρουν οι Δημοκρατικοί για να του δώσουν το χρίσμα… Θα πρέπει να βολευτούμε με ο,τι έχουμε!

Ο καλός λοιπόν (έλληνας) Θεός, όπως φρόντισε για τα πετεινά του ουρανού, έτσι φρόντισε και για τις δέκα εκατομμύρια ταλαίπωρες ελληνικές ψυχές! Δεν μας ξέχασε! Το αντίθετο μάλιστα… Μας έδωσε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο… που είναι ο μοναδικός έλληνας που διαθέτει πραγματικά πρόσβαση στο επιτελείο του Τραμπ και μπορεί να σώσει την παρτίδα για τη χώρα μας!

Ο έλληνας επίτροπος για τη μετανάστευση διατηρεί μακροχρόνια και βαθιά φιλία με τον υποψήφιο για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, πρώην δήμαρχο Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι!

Σημειώνεται ότι οι δυο πρώην δήμαρχοι Αβραμόπουλος και Τζουλιάνι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους, συνεργάστηκαν στενά για θέματα των δυο δήμων και υπήρχε πάντα μεταξύ τους αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση. Έκτοτε διατηρούν σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης, ενώ συνέχισαν να έχουν επικοινωνία.

The post Ο Αβραμόπουλος "κλειδί" στις σχέσεις Ελλάδας με Τραμπ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα