Ο Αναγνωστάκης και το διαδίκτυο

Άσχετο, αλλά έχει πλάκα οι τηλεαστέρες στο country της κρίσης πώς προσπαθούνε να περάσουν προς τα έξω την εικόνα «της διπλανής πόρτας». Όπως η Τατιάνα Στεφανίδου τελευταία, που εκσφενδονίζεται μονίμως με ένα καλαμάκι στο στόμα! Το μασουλάει και καλά, έτσι χαλαρά, για να ξεφουρνίζει μια άνεση και απλότητα στο κοινό… Που θεωρεί ότι τρώει κουτόχορτο! 

Ενδεικτικότατο
Όταν η τηλεόραση καταπιάνεται με το διαδίκτυο… Από φόβο μάλλον (και όχι από θέση) δεν ανέφερε

την Κυριακή ο Σαραντάκος στο «Mega Σαββατοκύριακο» το antinews.gr. Μίλαγαν για τα της Νέας Δημοκρατίας, τη Ντόρα και τον Μάνο, όταν ο journalist – συνεργάτης της εκπομπής, μπουμπούνισε στους presenters ότι στην ιστοσελίδα γράφεται ότι δεν τους θέλουν στο κόμμα. 

Δηλαδή πρέπει να είναι μόνο το «Βήμα» για να το πούνε;
Έλα μωρέ, τρεις με πέντε χιλιάδες τα βλέπουν αυτά, ποιος ασχολείται! Ανεμοστροβίλισε ο Αναγνωστάκης, εμείς μόνο με τα μεγάλα ασχολούμαστε!
Ο Σαραντάκος διαφώνησε με τον presenter λέγοντας του ότι δεν είναι καθόλου έτσι και του τόνισε ότι εκεί γίνεται όλο το εσωκομματικό παιχνίδι και ότι κάθε φορά που ο Σαμαράς ήθελε να διαρρεύσει κάτι, από το συγκεκριμένο σάιτ το έκανε.
Τι κι αν του έλεγε ότι από εκεί εκφράζεται η λαϊκή δεξιά, ο presenter Αναγνωστάκης μόνο υποτίμηση έτρεφε! Κατά τη γνώμη του, only τα «μεγάλα» και «τρανά» πρέπει να αναφέρονται τιμητικά στο television! 

Ξεχειλίζει η μιζέρια τους
Καλέ εκεί στην κρατική; Στην πρωινή τους εκπομπή «Σαββατοκύριακο»! Είναι φωτογραφία αυτή που έχουν επιλέξει για φόντο τους; Τον Λυκαβηττό συννεφιασμένο; Jesus Christ η φαεινή ιδέα σας! Που ακόμα και να ρίχνει καρεκλοπόδαρα έξω, στο television θέλει φωτο με ηλιοφάνεια! Χρώμα guys μου! 

Μας κατσικώθηκε
Με αυτά και με αυτά πάντως, τουλάχιστον έχει φόρτο δουλειάς ο ανταποκριτής Παντελής Βαλασσόπουλος! Κάτι είναι κι αυτό! Δεν υπάρχει δελτίο του Mega μεσημεριανό, βραδινό και δεν συμμαζεύεται, που δεν θα εκσφενδονιστεί να μας πει τα μαντάτα της Μέρκελ και της παρέας της! Και τον θυμόμαστε τον άτιμο τον Οκτώβριο που πρωτομπουμπουνίστηκε στο megalicious channel, να αποκαλεί τον Λιάρο που τον καλωσόρισε, Αιμίλιο! Και πού είναι τώρα ο άνκορμαν!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Αναζητήσεις
μανωλης αναγνωστακης δημοσιογραγος, αναγνωστακης δημοσιογραφος βιογραφικο
Τυχαία Θέματα