Ο Αλαφούζος του Σκάι και η Τσιτσιμπίκου, ο Πρετεντέρης αλά Κούρκουλος και η ανεκδιήγητη Τατιάνα

Μα τι χάλι πραγματικά! Τι ντροπή! Πόση κυνικότητα για τα νούμερα! Does not exist λόγια να περιγράψουν την εικόνα της Τατιάνας το απόγευμα, με τις συνδέσεις της στο νεκροταφείο!

Επικίνδυνη
Φόρεσε το κατακόκκινο κραγιόν και φόρεμα στην ίδια φλογερή απόχρωση… για να δείξει τι η αθεόφοβη; Την εικόνα της συντετριμμένης Λίζας Δουκακάρου που κήδευε τον άντρα της. Τι να πούμε! Στερεύεις κιόλα μετά από ένα σημείο!

Killer
Η οποία Τατιάνα Στεφανίδου έκανε

τις συνδέσεις της, εν μέσω κακαρισμάτων και χαχανητών! Με το ζευγάρι που φιλοξενούσε ενδιάμεσα… Καλά απορία πραγματική. Θα δει την κασέτα απόψε και θα πει τι φοβερή εκπομπή που έβγαλα; Είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα; Για λίγες μονάδες πάνω, να μπουμπουνίζεται τόσο στην κοσμάρα της; Απίθανη φάρα οι τηλεπερσόνες!

Είσαι ωραία!
Ας το ελαφρύνουμε όμως διότι το προηγούμενο είναι άου γκάου τραγικό… So, πάμε στην Ρένια Τσιτσιμπίκου! Πού καλύτερα! Η οποία presenter της κρατικής, τι ανεμοστροβίλισε today στο καταπληκτικό τους «Μένουμε Ελλάδα»;

Μας έστειλε!
Είχαν φιλοξενούμενο τον ηθοποιό Σωκράτη Αλαφούζο και μίλαγαν για την καταγωγή του και την αγάπη του για την Κύθνο. Έλεγε αυτός για την ιστορία του νησιού, από πού κρατάει η σκούφια του, τους προγόνους του κτλ. ώσπου! Πετάει την φοβερή ερώτηση η Τσιτσιμπίκου και μας άφησε παγωτό! Τον ρώτησε αν έχει σχέση… με τον Αλαφούζο του Σκάι! Αθάνατο δημοσιογραφικό δαιμόνιο!

Βρέχει φωτιά στη στράτα μου
‘Ότι θα μας ξυπνήσει μνήμη από τον αείμνηστο Κούρκουλο ο Πρετεντέρης, ε αυτό δεν το περιμέναμε! Ο journalist μιλάμε σολάρει! Απηυδισμένος με τις δικές μας καθυστερήσεις μιλώντας για τις 89 εκκρεμότητες, χτυπιόταν today και έλεγε ότι δεν μπορεί να λέμε στη Μέρκελ «τελειώνει το λαδάκι από το καντηλάκι μας» και εμείς να κωλυσιεργούμε! Α ρε John με τα ωραία σου!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα