Ο αγώνας αυτός δεν είναι των εργαζομένων της ΕΡΤ αλλά του ΣΥΡΙΖΑ

email αναγνώστη

Μας κοροϊδεύουν!…

Καλησπερα,

είμαι μητέρα ανήλικων παιδιών, με σύζυγο άνεργο 8 μήνες και εργαζόμενη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

Παίρνω το θάρρος να σας στείλω αυτό το μέιλ, λόγω της απόγνωσης που έχουμε φτάσει αρκετοί, για να μην πω πάρα πολλοί, στην ΕΡΤ σήμερα. Υπάρχουμε κι εμείς που θέλουμε να δουλέψουμε, εχουμε ανάγκη να δουλέψουμε.

Και για να μην παρεξηγηθώ, είμαι σαφώς κατά του τρόπου κλεισίματος

της ΕΡΤ, που επέλεξε η κυβέρνηση και από την πρώτη μέρα είμαι παρούσα στο ραδιομέγαρο και στην όλη προσπάθεια που κάναμε οι εργαζόμενοι να εκπέμπει η ΕΡΤ ελεύθερα.

Όμως στην πορεία τα πράγματα και οι καταστάσεις διαφοροποιήθηκαν. Ο αγώνας αυτός σταμάτησε να είναι των εργαζομένων στην ΕΡΤ, πέρασε στα κόμματα και για να είμαστε «δίκαιοι» πέρασε στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι, εμφανίστηκαν εξαφανισμένοι χρόνια αργόμισθοι συνάδελφοι, οι οποίοι μαζί με κάποιες προβεβλημένες κυρίες της τηλεόρασης πρωτοστατούν και είναι αμετακίνητοι έως και αρνητικοί σκόπιμα σε κάθε διαπραγμάτευση με τον Καψή.

Εχω καταλάβει πως η ΕΡΤ εχει τελειώσει νομικά (οχι στις καρδιές μας).

Πρέπει να ζήσουμε. Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί εάν υπογραψω 3μηνη σύμβαση εργασίας ή 12 μηνη…να εργαστώ θέλω, όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι.

Δεν θέλω οι συνάδελφοι να με κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη μου. Ξέρω και ξέρουμε τις σχέσεις των περισσοτέρων της «επιτροπής» με το κόμμα του κυρίου Τσίπρα-τον οποίο και ψήφισα στις τελευταίες εκλογές.

Θα σταθώ όμως στον πρόεδρο του υπέρτατου συνδικαλιστικού οργάνου της ΕΡΤ, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε τα συγχαρητήρια από τα στελέχη για την σταση που κρατάει στην ΕΡΤ. Η φωτογραφία που σας στέλνω τα λεει όλα.

Συνάδελφοι τεχνικοί και δημοσιογράφοι, γιατί παίζετε με το μεροκάματο μας;

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Keywords
Τυχαία Θέματα