ΝΕΡΙΤ: «δύναται να…….»

email αναγνώστη

Μπορεί ένας Φυσικός να διδάξει Ποινικό Δίκαιο σε φοιτητές ή μπορεί κάποια αυτοδίδακτη αλλά με εμπειρία Μαία να κάνει καισαρική…; Στην Ελλάδα λογικά μπορεί, όλα μπορούν να γίνουν, είναι η λογική του «ολίγον έγκυος». Αυτό το σενάριο συμβαίνει με τους αξιολογητές στη ΝΕΡΙΤ. Υποτίθεται ότι το έργο των αξιολογητών είναι να συνδράμουν (με… εμπειρία … και αφιλοκερδώς), αλλά με πολλά γραμμάτια στην πλάτη, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Έτσι η χρησιμοποίηση του 20% μετατράπηκε

σε «βασιλική οδό αυθαιρεσίας». Κανείς δεν εξηγεί γιατί στο 20% εντάσσονται κάποιοι/ες και αποκλείονται κάποιοι/ες άλλοι/ες με ίδια ή και περισσότερα τυπικά κι ουσιαστικά προσόντα. Κανείς δεν εξηγεί γιατί δε βρέθηκε ούτε ένας/μία από το ραδιόφωνο άξιος/α για να ενταχθεί στο 20%.

Είναι γνωστό σε όλους με περιπτώσεις που δε δέχονται αμφισβήτηση ότι την ευκαιρία που είχε το εποπτικό και το διοικητικό συμβούλιο να διαφυλάξει το κύρος των προσλήψεων την έχασε και ετοιμάζεται για αποχώρηση έχοντας έναν διαγωνισμό που αμφισβητείται από όλους. Σκεφτείτε το πάρτυ που έχει να γίνει με τις καλλιτεχνικές ειδικότητες και την εφαρμογή του 20% εκεί που δεν υπάρχουν πτυχία εξειδικευμένα εκεί που δεν υπάρχει πιστοποιημένη προϋπηρεσία στους περισσότερους υποψήφιους από τους φορείς εργοδοσίας…. για τη συνάφεια.

Ένα λοιπόν Δ.Σ υπό παραίτηση, γιατί θα προκύψει άλλο σε ένα μήνα καθώς η διαδικασία θα προχωρά, αναλαμβάνει κατά το δοκούν να εφαρμόζει την προκήρυξη κάνοντας αποκλεισμούς,

Άραγε τι θα παραδώσετε……..

Γ.Σ

The post ΝΕΡΙΤ: «δύναται να…….» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα