Νέο άθλιο σκίτσο του Χαντζόπουλου στο πρωτοσέλιδο των «Νέων»

Ο γελοιογράφος Δημήτρης Χαντζόπουλος «ξαναχτυπάει βρώμικα» με το σημερινό του προκλητικό σκίτσο που δημοσιεύεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Τα Νέα». Για μια ακόμα φορά η εφημερίδα χρησιμοποιεί τον σκιτσογράφο για να δημιουργήσει συνειρμούς και εντυπώσεις στους αναγνώστες, εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μέτωπο κατά του τρόμου» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και η εικόνα του γνωστού γελοιογράφου δείχνει μια τραυματισμένη από σφαίρες πινακίδα που γράφει «Συριζιανά» σε ένα δρόμο που οδηγεί στην Αθήνα.

Ο

σκιτσογράφος «εμπνεύστηκε» από μια φωτογραφία που έκανε το γύρο των social media πριν μερικούς μήνες για να συνδέσει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ με πυροβολισμούς και υποθέσεις τρομοκρατίας.

Ενδεικτικό ακόμα του πώς η εφημερίδα και ο γελοιογράφος υιοθετούν τα επιχειρήματα γνωστών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της ακροδεξιάς είναι το γεγονός ότι αν αναζητούσατε στο Google τη λέξη «Συριζιανά» (πριν την ανάρτηση μας), αυτή εμφανίζόταν μόνο σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου.

Από το πρωί στο Twitter διάφοροι χρήστες σχολιάζουν αρνητικά το εξώφυλλο της εφημερίδας με το σκίτσο του Χαντζόπουλου.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εφημερίδα επιστρατεύει τον πρόθυμο γελοιογράφο για να χτυπήσει με άθλιο τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε τι γράφαμε τον περασμένο Μάιο στο «Το χθεσινό προκλητικό πρωτοσέλιδο των Νέων σχολιάστηκε εντός και εκτός της χώρας (κυρίως αρνητικά)».

Keywords
Τυχαία Θέματα