Νέες ύβρεις από την Χρυσή Αυγή στη Βουλή – Διαγράφηκαν από τα πρακτικά

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Τετάρτης, με τη βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια να κάνει ιταμές αναφορές για την κόρη του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Δραγασάκη, να υβρίζει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Κ.Τριαντάφυλλο και να επιτίθεται κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια, μετά την απαγόρευση του ρατσιστικού συσσιτίου στην πλ.Αττικής.

Το προεδρείο αντιμετώπισε για άλλη μια φορά το επεισόδιο με διαμαρτυρίες και εντολή να διαγραφούν οι φράσεις από τα πρακτικά.

Το σημερινό επεισόδιο έρχεται σε συνέχεια μιας κλιμακούμενης φραστικής επιθετικής τακτικής από τη Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις της Βουλής και μετά τις επισημάνσεις του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη ότι δεν θα γίνονται πλέον ανεκτά υβριστικά σχόλια που διασύρουν το Σώμα.

Η Ελένη Ζαρούλια άρχισε την τοποθέτησή της, κατά την συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, με πυρά κατά του Ν.Δένδια, με αφορμή την απαγόρευση της διανομής ρούχων και τροφίμων «μόνο για Έλληνες» στην πλ.Αττική και την απαγόρευση της συνάθροισης στην ευρύτερη περιοχή από τις 12:00 έως τα μεσάνυχτα.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε ότι απαγορεύθηκε σήμερα η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή έως τα μεσάνυχτα αν και «ο κ. Δένδιας και η ΓΑΔΑ μένουν αδιάφοροι στο παρεμπόριο που γίνεται κάθε Κυριακή στην πλατεία Αττικής».

«Ελάτε λοιπόν κύριε Δένδια να μας συλλάβετε και μαζί με μας τους έλληνες φορολογουμενους», ανέφερε η βουλευτής.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές επισημάνσεις του αντιπροέδρου της Βουλής Γ.Δραγασάκη, για αναφορές της Χρυσής Αυγής που παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα, η Ελένη Ζαρούλια επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο με ιταμές αναφορές για την κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενη μάλιστα δημοσίευμα συγκεκριμένης εφημερίδας.

Οι προσβλητικές αναφορές της κ. Ζαρούλια διεκόπησαν από τον προεδρεύοντα Ιωάννη Καλαντζή. «Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα και να αναφέρεστε σε παιδιά; Για τον κύριο Δραγασάκη πείτε ότι θέλετε. Είστε και εσείς μάνα. Όχι στα παιδιά αναφορές».

«Σκεφτόμαστε και τα παιδιά της Χρυσής Αυγής» επέμεινε η βουλευτής.

Ο κ. Καλατζής ζήτησε να διαγραφούν τα όσα ακούστηκαν από τα πρακτικά.

Η Ελ.Ζαρούλια συνέχισε, δε, καλώντας τον κ. Δραγασάκη «να ανατρέξει στους νεκρούς της Marfin και στις ανακοινώσεις που βγήκαν από τα συντρόφια του υπέρ των Αλβανών εγκληματιών για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος υπονομεύει το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας. Δεν έχουμε προσωπικά με τον κ. Δραγασάκη είναι η πολιτική η αντιπαράθεση αλλά μην μας πουλάει πνεύμα και από πάνω».

Στο στόχαστρο της κ. Ζαρούλια βρέθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ.Τριαντάφυλλος, στον οποίο η βουλευτής της ΧΑ αναφέρθηκε, αποκαλώντας τον: «Ο επαρχιώτης φέρελπις νέο – πασόκος Τριαντάφυλλος, που είναι ένας από τους 153 βουλευτές που είπε «ναι» στο Μνημόνιο» και σημείωσε: «Ας επιστρέψουν τα χρήματα στον λαό που το κόμμα του χρωστάει εκατομμύρια και να μην πιάνει στο στόμα του τη Χρυσή Αυγή. Ύστερα ας μιλήσουμε και για λαθραίους».
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα