Να κατέβει ο στρατός στους δρόμους προτείνει ο Πορτοσάλτε

… για να δείχνουμε προηγμένο κράτος

Επίδειξη των δημοκρατικών του αισθημάτων έκανε εχθές από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ο παραγκωνισμένος δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε… Σχολιάζοντας το προσφυγικό ο θυμωμένος (λόγω παραγκωνισμού) πρώην διευθυντής του ομώνυμου ραδιοφωνικού σταθμού, πρότεινε να κατέβει ο στρατός στους δρόμους των ελληνικών πόλεων για να αναπτερωθεί το αίσθημα ασφάλειας

των πολιτών που βλέπουν τη χώρα να έχει μετατραπεί από τις ροές των μεταναστών και των προσφύγων σε ένα απέραντο hot spot! «Για να μην έχουμε ως πολίτες την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κράτος» είπε και το έκανε σαφές!

Ο Άρης Πορτοσάλτε πιστεύει ότι με την παρουσία του στρατού στους δρόμους με τα καλογυαλισμένα άρβυλα, τα πολυβόλα και τις ομοιόμορφες χακί στολές θα νιώσουμε όλοι καλύτερα, ασφαλείς και πάνω από όλα κράτος (όπως την επταετία)! Διότι όπως εξήγησε, «Με φρουρούς που θα είναι ντυμένοι στην εντέλεια… θα έχουμε εμφάνιση προηγμένου κράτους»! Τώρα ναι, το καταλάβαμε καλύτερα!

Και συνέχισε το συλλογισμό του λέγοντας, «Για να δείξουμε στους ευρωπαίους ότι είμαστε μια χώρα που φυλάσσεται… ότι όλα γίνονται συντεταγμένα και ότι δεν είμαστε μια χώρα ξέφραγο αμπέλι»! Μάλιστα καταλήγοντας το σχόλιό του αναφερόμενος στις ροές προσφύγων και μεταναστών, συμπλήρωσε «Για να καταλάβουν κι αυτοί οι άνθρωποι ότι εδώ δεν είναι εύκολα τα πράγματα για αυτούς» και για να δικαιολογήσει τη (χουντική) άποψή του επικαλέστηκε το πρόσφατο παράδειγμα του Παρισιού μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που κυκλοφορούσαν στρατιώτες στους δρόμους και είχαν επιβληθεί έκτακτα μέτρα. Έτσι ναι, θα γίνουμε επιτέλους μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία!

The post Να κατέβει ο στρατός στους δρόμους προτείνει ο Πορτοσάλτε appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα