Μουρμούρα στη ΝΔ για την υποχώρηση να συναινέσει στο ΕΣΡ

Οι ακραίες φωνές που μιλούν για χατίρια στους καναλάρχες

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση και ειδικότερα ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς έκανε αρκετές υποχωρήσεις, προκειμένου να συσταθεί το ΕΣΡ… Ωστόσο σε καμία περίπτωση με όρους αρένας και εντυπώσεων δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ηττήθηκε! Κι αυτό διότι αφενός δεν συνέβη, αλλά και επειδή πρόλαβαν στη ΝΔ – κάποιες πλευρές τουλάχιστον, να νιώσουν οι ίδιες ηττημένες από την εξέλιξη… με την έννοια ότι υποχώρησαν από την αρχική τους θέση για απόσυρση

του νόμου και επειδή εν τέλει ο νόμος Παππά θα είναι το εργαλείο με το οποίο τα μέλη του ραδιοτηλεοπτικού οργάνου θα προχωρήσουν στην αδειοδότηση!

Βεβαίως η ακραία αυτή άποψη στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιζητά την τυφλή σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα, αδιαφορεί για τα ουσιαστικά προβλήματα του τόπου και ενδιαφέρεται μόνο για το πόσο γρήγορα θα καταλάβει τις καρέκλες… και φυσικά ότι η συναίνεση για το ΕΣΡ έχει έντονα το άρωμα από την πίεση των καναλαρχών για να μπει ένα τέλος στην εκκρεμότητα που τους κρατούσε ομήρους, με ό,τι συνέπειες έχει αυτό σε οικονομικό επίπεδο στον ταλαιπωρημένο κλάδο των ΜΜΕ! Για αυτό και οι εν λόγω ακραίες φωνές μιλούν για χατίρια στους καναλάρχες!

Ευτυχώς λοιπόν που επικράτησε η φωνή της λογικής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με συναινετική διάθεση όλοι μαζί βοήθησαν να συσταθεί η ανεξάρτητη αρχή.

The post Μουρμούρα στη ΝΔ για την υποχώρηση να συναινέσει στο ΕΣΡ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα