Μόνο ο Νταλάρας έλειπε…

Πηγή nonews-news.blogspot.gr

Καταρχήν το θέμα που ετέθη είναι αν είναι ακροαριστερός ο κ. Αλέξης Τσίπρας. Α, μπα. Δεν το πιστεύω, είπε ο Τάκης Χατζής στη Σία Κοσιώνη.

Θέμα του σχολίου οι κορδέλες που κόπηκαν στη σήραγγα των Τεμπών.

Τα πάντα όλα (κι όλους) είδαμε. Μόνο η προσωπικότις του (δεν μας χέ… ρε) Νταλάρα έλαμψε δια της απουσίας της. Κατά τον πολιτικό σχολιαστή του ΣΚΑΪ:
ΣΙΑ: Μάλλον από αμηχανία ήταν αυτό το γέλιο (σχολιάζοντας το βίντεο κατά το οποίο ο ιερέας ζητάει από τον Τσίπρα φωτογραφία για να έχει μία με έναν “ακροαριστερό).

ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ: Ε δεν είναι ακροαριστερός ο Τσίπρας και μάλιστα τελευταία… Δεν ξέρω και τι πρόσωπο μπορούμε να του βάλουμε

Σ: Μάχη κορδέλας. Τόνωση ηθικού της κυβέρνησης ή κάτι άλλο μυρίζει;

Τ: Να πω κάτι γιατί δεν θα το αντέξω. Μόνο ο Γιώργος Νταλάρας έλειπε από την εκδήλωση. Είδες που λέει «συμμετέχει ο Γ. Νταλάρας σε όλα», σε αυτήν την εκδήλωση δεν συμμετείχε και μου έκανε μεγάλη εντύπωση όλο αυτό το πανηγύρι. Εν πάση περιπτώσει έγινε ένας μεγάλος δρόμος, ένα μεγάλο έργο. Να πάμε όμως στο πολιτικό κομμάτι που λέει άλλα αν τα διαβάσει κανείς προσεκτικά. Γιατί όλες αυτές οι κορδέλες δεν είναι τώρα. έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να κόβουν κορδέλες να εγκαινιάζουν έργα κτλ. Είτε τα ξεκίνησαν οι προηγούμενες είτε όχι, δεν έχει σημασία.

Σ: Μα το έχει προαναγγείλει. ο κ. Σπίρτζης.

Τ: Μα μίλησε για όλο το ρεπερτόριο όταν ήρθε εδώ στην εκπομπή. Αυτό εμένα μου λέει άλλο. Ότι το κάνω για δύο λόγους. Ο πρώτος να τονώσει το ηθικό του λαού ότι «παιδιά, κάνουμε έργα». Βέβαια ο κόσμος λέει δρόμο μου ‘φτιαξες έχει διόδια, βενζίνα, έξοδα πού να πάω. Γιατί για να κυκλοφορήσεις σε αυτό το δρόμο πρέπει να έχεις και λεφτά. Άμα δεν έχεις και μία, πού να πας στο δρόμο. Και το δεύτερο ότι φυλάει και τα ρούχα του ο πρωθυπουργός γιατί σου λέει άμα γίνει καμια γκέλα με την αξιολόγηση και δεν κλείσουμε, να έχω κάνει και τις περιοδείες μου να ‘χω και 10 βίντεο να δείξω προεκλογικά που λέει ο λόγος ή σε κανα δημοψήφισμα αν τύχει να μας προκύψει πάλι. Μη με κοιτάς έτσι καθόλου γιατί και αυτό έχει συζητηθεί σε πληροφορώ, είναι κουβέντες σοβαρές. Άρα λοιπόν και ο πρωθυπουργός κρατά και μία πισινή σου λέει μην έχουμε εκλογές να ετοιμάσω το προεκλογικό πρότζεκτ με βάση αυτά τα μεγάλα έργα που τα ολοκλήρωσαν η αλήθεια είναι. Οι δρόμοι είναι δρόμοι, φαίνονται. Και ο Σημίτης όταν εγκαινίαζε τους δρόμους έκανε εκλογές και ο Καραμανλής τα ίδια. Όποτε εγκαινίαζαν δρόμους χάνανε. Δεν βοηθάνε οι δρόμοι, δεν βοηθάνε καθόλου…

The post Μόνο ο Νταλάρας έλειπε… appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα