Μόνιμος… στο Mega

email αναγνώστη
Διαβάζοντας καθημερινά το έγκυρο και καλά ενημερωμένο site σας, δεν άντεξα στον πειρασμό να σας αποστείλω αυτό το email, βάζοντας ένα αληθινό ντοκουμέντο για την υπόθεση των δημοσιογράφων που φεύγουν από το ΜΕΓΚΑ.

«Φεύγει ο Θαναηλάκης από το Αθλητικό» γράφτηκε σε πολλά μπλόγκς, γιατί δεν υπογράφει ατομική σύμβαση και όλοι είπαν μπράβο στο δημοσιογράφο που δεν υπέκυψε, όπως έκανε η Μαρία Καρχιλάκη

και άλλοι. Ερωτώ? Μπορούσε να υπογράψει σύμβαση ο κ Θαναηλάκης,αφού είναι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος από το 2006? Τόσα χρόνια που εργάζεται στο ΜΕΓΚΑ πως υπέγραφε ανάλογες συμβάσεις?

Δηλαδή ο συγκεκριμένος κύριος είναι μόνιμος υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού, ενώ παράλληλα εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση και δή μπροστά στις κάμερες, για να το μάθου άπαντες! Επειδή τέτοια άδεια δεν υφίσταται, τόσα χρόνια «έγραφε» κανονικά το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, αφού η παράλληλη απασχόληση απαγορεύεται.

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό τις ημέρες που διάγει η χώρα, γιατί καταδεικνύει τη συμπεριφορά των πολιτών. Ο δημοσιογράφος είναι μόνιμος υπάλληλος στο Κράτος, και παράλληλα εργάζεται σε ιδιωτικό Μέσο.

Αυτό πως του το επέτρεψε ο προϊστάμενος του στη δημόσια υπηρεσία? Τα ένσημα που πλήρωνε το Κράτος που θα καταλήξουν? Είναι δυνατόν κρατικοί λειτουργοί να λειτουργούν είς βάρος όλων μας? Το Υπουργείο Πολιτισμού τι έχει να πει επ αυτού?

Αυτό ήταν ο σχόλιό μου για τη συγκεκριμένη περίπτωση και θα κλείσω λέγοντας πως αν ο κ Θαναηλάκης επιθυμεί να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, μπορεί να το πράξει παραιτούμενος από το Δημόσιο. Το να μεταφέρονται στο κοινό αναλήθειες χάριν εντυπωσιασμού για θέματα που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι είναι κατακριτέο.

Οδυσσέας Ποστέκογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα