Μόνιμη «στήλη» το αντι-Σύριζα τρίλεπτο του Γιάννη;

Η εβδομάδα ξεκίνησε όπως έκλεισε η περασμένη, δηλαδή με ένα τρίλεπτο σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη για το πρώτο θέμα του δελτίου ειδήσεων στο οποίο τα φέρνει από εδώ τα φέρνει από εκεί, καταλήγει με τον ομολογουμένως μοναδικό δικό του τρόπο σε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα έκανε ένα κλικ περισσότερο στην κριτική του υποστηρίζοντας ότι εκείνοι (δηλ. ο ΣΥΡΙΖΑ) που προβάλουν το επιχείρημα ότι για το βάρος της διάσωσης των τραπεζών

έπεσε στους φορολογουμένους είναι «ανόητοι», επειδή σύμφωνα με τον δημοσιογράφο αν δεν γινόταν από τους φορολογουμένους θα γινόταν από τους καταθέτες, όπως στην Κύπρο. Κάποιος θα μπορούσε να αντιτείνει στον Πρετεντέρη ότι υπάρχει και η επιλογή να πλήρωναν οι ιδιοκτήτες των τραπεζών ή τουλάχιστον να γινόταν κάθε δυνατή προσπάθεια να καταβάλουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των ζημιών, αλλά δεν έχει αυτό σημασία, σημασία έχει η έντονα κριτική του στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο έχει άλλωστε ανοίξει βεντέτα εδώ και δύο περίπου χρόνια.

Να σημειωθεί πάντως ότι το δελτίο του Mega έχει αφυδατωθεί όσον αφορά την πολιτική επικαιρότητα, αφού παρουσιάζει με το ζόρι 1-2 μάξιμουμ πολιτικά θέματα και 1-2 οικονομικά με εναλλασσόμενους σχολιαστές στελέχη του καναλιού σε κάποιες από αυτές (σήμερα ήταν η σειρά του Δημήτρη Τάκη). Μετά το πρώτο τέταρτο το δελτίο ασχολείται με κοινωνικά θέματα, κάποια διεθνή και στο δεύτερο μισάωρο προβάλει lifestyle ειδήσεις. Η συνταγή δεν φαίνεται όμως να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού και οι πτήσεις του παραμένουν χαμηλά.

Κάποιοι πάντως εντός του Mega λένε ότι οι εκδότες έχουν αφυδατώσει πολιτικά το δελτίο διατηρώντας στάση αναμονής με φόντο τις επερχόμενες εκλογές και την πιθανότητα να ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλουν, όπως λέγεται, να πάνε σε αυτή τη φάση να ανοίξουν μέτωπο με την Κουμουνδούρου με μόνη «παραφωνία» σε αυτό το concept το σχόλιο του Πρετεντέρη, ο οποίος όμως σύμφωνα πάντα με αυτό το σενάριο, ακολουθώντας την κεντρική γραμμή (θέλοντας και μη) το έχει ρίξει στο σορολόπ στην «Ανατροπή» με τύμβους, Αλαμουντίν και Σεφερλή.

The post Μόνιμη «στήλη» το αντι-Σύριζα τρίλεπτο του Γιάννη; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα