Μηδενικού κόστους, πολλαπλής χρησιμότητας η εκπομπή “Επωνύμως” για την ΕΡΤ

Η εκπομπή “Επωνύμως” που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ταλαμάγκας, είναι από εκείνες που προστέθηκαν στο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης και έδωσαν δείγματα γραφής προστιθέμενης αξίας και χρησιμότητας για την ΕΡΤ.

Η εκπομπή αποτελεί εσωτερική παραγωγή με μηδενικό κόστος για την κρατική τηλεόραση, σε αντίθεση με ακριβές παραγωγές του παρελθόντος, ενώ η στόχευσή της να αναδεικνύει και να παρουσιάζει περισσότερο ποιοτικά θέματα, πέραν της ροής της καθημερινότητας, έχει κερδίσει τους

τηλεθεατές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή “Επωνύμως” , που είχε ξεκινήσει με την αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, κινείται πάνω από το μέσο όρο τηλεθέασης της ΕΡΤ, ενώ το αφιέρωμα που είχε κάνει στο Αρχείο της κρατικής τηλεόρασης έφτασε και στα επίπεδα του 8%.

Οι εκπομπές προβάλλονται αρκετές φορές και σε επανάληψη, με τα νούμερά τους να μην πιάνουν, όπως είναι λογικά, την υψηλή τηλεθέαση της πρώτης προβολής, κατάφεραν ωστόσο να γίνουν συνήθεια για ένα μέρος του τηλεοπτικού κοινού, που το μεσημέρι της Κυριακής επιθυμεί να δει κάτι διαφορετικό, από τις συνήθεις κοκορομαχίες των πολιτικών και δημοσιογραφικών πάνελ.
Πρόσφατα, το αφιέρωμα στον σπουδαίο ζωγράφο Αλέκο Φασιανό άνοιξε παράθυρο σε μια διαφορετική ΕΡΤ που δίνει σημασία και στον πολιτισμό, με έναν σημαντικό Έλληνα να μιλάει για όλους και για όλα.

Οποιος ΕΣΤΙΑΣΕ στα νούμερα της επανάληψης για τον Αλέκο Φασιανό, μπορει να ενοχλήθηκε που ο μεγάλος ζωγράφος εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Φρανσουά Μιτεράν και για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

The post Μηδενικού κόστους, πολλαπλής χρησιμότητας η εκπομπή “Επωνύμως” για την ΕΡΤ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα