Μεγάλος τελικός – «μικρός» σχολιασμός!

Όταν παρακολουθείς ένα ευρωπαϊκό τελικό σαν τον χθεσινό μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτη-Ατλέτικο Μπιλμπάο, σε καφέ με πολλούς θαμώνες και οι περισσότεροι είναι εκνευρισμένοι από τους σχολιαστές, κάτι δεν πάει καλά στο σπουδαίο αυτό ποδοσφαιρικό concept. Όταν δε, οι περισσότεροι εξ αυτών ρωτούν «πότε έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι», τότε το στοίχημα για τους σπήκερ έχει χαθεί!

Απέτυχε ο ΑΝΤ1 στο μεγάλο τελικό του Βουκουρεστίου καθώς οι δυο εντεταλμένοι Μιχάλης

Τσώχος και Ιάκωβος Φιλιπούσης θέλοντας να εντυπωσιάσουν προκάλεσαν τη μήνι των τηλεθεατών. Σε ένα προϊόν που δεν χρειάζονται πολλά λόγια, το δίδυμο του ΑΝΤ1 τα θαλάσσωσε, κόντρα στη ροή του αγώνα και το επίπεδο των πρωταγωνιστών. Κατάφεραν να εκνευρίσουν τους ποδοσφαιρόφιλους με τα ατελείωτα σχόλια και τις ατέρμονες αναλύσεις, ενώ ο Φαλκάο και η παρέα του ζωγράφιζε στο γήπεδο! Και αν για τον Τσώχο δεν ήταν έκπληξη η παραφιλολογία που τον διακρίνει, το γλυκό «ήλθε και έδεσε» με τον έτερο Φιλιπούση, ο οποίος πέταξε το μαργαριτάρι που δίκαια κατακτά το χρυσό βατόμουρο της ελληνικής αθλητικής αρλούμπας. «Είναι φανερή η απειρία των παικτών της Μπιλμπάο» εκστόμισε ο προϊστάμενος του Αθλητικού του ΑΝΤ1, σχολιάζοντας την απόδοση των παικτών μιας ομάδας που εξέθεσε ανεπανόρθωτα δυνάμεις του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σάλκε και άλλες, ενώ ήταν μια σπουδαία ομάδα στη φετινή σεζόν.

«Εντάξει ο άνθρωπος μπασκετικός είναι και αφού δεν πάει στο Φάιναλ φόρ, ήθελε να πάει μια βόλτα στο Βουκουρέστι, ήταν όμως ανάγκη να το παίξει σχολιαστής», αναρωτήθηκε κάποιος θαμώνας! Τι να απαντήσεις, το μόνο που θα πούμε είναι πως τα κανάλια θα ήταν καλό να προστατεύουν το προϊόν, για το οποίο ματώνουν οικονομικά για να το αποκτήσουν. Συμπέρασμα; Ήταν πραγματικά ένας μεγάλος τελικός με «μικρό» σχολιασμό. Κρίμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα